Oursson RF0905/RD – frigider cu doua usi, design compact si o capacitate decenta!

Perfect pentru o bucatarie de mici dimensiuni, camere de hotel, birouri si nu numai, frigiderul cu 2 usi Oursson RF0905/RD este mai mult decat suficient pentru stocarea alimentelor principale, fructelor/legumelor preferate, bauturilor sau sucurilor racoritoare si multe altele. Acesta se remarca in principal printr-un design compact si foarte elegant, clasa energetica A+, o capacitate decenta de depozitare, un suport special pentru doze de bere/suc, precum si printr-un termostat reglabil.

Designul compact si modern al mini-frigiderului cu 2 usi marca Oursson va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, gratie carcasei elegante de culoare rosie si a celor doua usi reversibile cu maner incorporat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta, potrivindu-se perfect oriunde il veti amplasa. In plus, acesta are o greutate de aproximativ 30 de kilograme si masoara 83,5 centimetri pe inaltime, 48,6 centimetri latime si o adancime de doar 53,6 centimetri, avand insa un nivel redus de zgomot de doar 42 dB.

PROMOȚIE Frigider cu 2 usi Oursson RF0905/RD, volum 88 l, rosu – verifică preț

Frigiderul cu 2 usi Oursson RF0905/RD este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica, si anume acesta inregistreaza un consum energetic anual de doar 168 kWh si de maxim 460 W pe zi (24 de ore). Capacitatea sa suficienta de depozitare se datoreaza unui volum net total decent de pana la 88 de litri, dintre care un volum net de 60 de litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului net total de 22 de litri ii revine congelatorului.Oursson RF0905 RD

In ceea ce priveste aspectul interior, compartimentul frigiderului dispune de doua rafturi rezistente din sticla, un compartiment pentru fructe/legume si de trei rafturi amplasate pe usa, printre care un raft mare pentru sticle, un raft mai mic si un raft special pentru doze de bere/suc. Compartimentul congelatorului beneficieaza la randul sau de un singur compariment spatios pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp fata de frigider, dar si de un raft amplasat pe usa.

Comentarii

Leave a reply

Review IT