Oursson RF2405/RD – combina frigorifica cu design elegant si o capacitate decenta!

Oursson RF2405/RD se recomanda a fi o combina frigorifica eleganta, compacta si destul de spatioasa, ideala pentru racirea/congelarea alimentelor dumneavoastra, oferindu-i in acelasi timp un aspect deosebit de elegant si foarte placut bucatariei dumneavoastra. Disponibila mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret decent, aceasta se remarca in principal printr-un design modern, de culoare rosie, clasa energetica A+, o capacitate suficienta de depozitare, precum si un interior excelent.

Designul placut si destul de compact al combinei frigorifice marca Oursson se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa, gratie carcasei elegante de culoare rosie si a celor doua usi cu un maner exterior modern si o deschidere standard de la stanga spre dreapta, potrivindu-se perfect in orice loc din bucataria dumneavoastra. In plus, acesta are o greutate de aproximativ 64 de kilograme si masoara 172,9 centimetri pe inaltime, 55,6 centimetri latime si de o adancime de 60,7 centimetri.

PROMOȚIE Combina frigorifica Oursson RF2405/RD, volum 210 l – verifică preț

Combina frigorifica Oursson RF2405/RD este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica, si anume acesta inregistreaza un consum energetic anual de doar 248 kWh. Pe langa toate acestea, combina frigorifica moderna si foarte atragatoare de la Oursson include un volum net total generos de pana la 210 litri, dintre care un volum net de 143 de litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului net total de 66 de litri ii revine congelatorului.Oursson RF2405 RD

Compartimentul frigiderului dispune de trei rafturi dintr-o sticla rezistenta, un suport pentru oua, un compartiment pentru fructe/legume, 5 rafturi amplasate pe usa, o iluminare interioara, precum si de un sistem de dezghetare automat. In ceea ce priveste congelatorul, acesta beneficieaza la randul sau de trei compartimente detasabile si spatioase pentru pastrarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp fata de frigider, dar si de o capacitate decenta de congelare de pana la 3 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT