Oursson RF3105/RD – combina frigorifica cu design elegant si o capacitate buna!

Eleganta, spatioasa si destul de performanta, combina frigorifica Oursson RF3105/RD este ideala pentru racirea/congelarea a tuturor alimentelor dumneavoastra preferate, datorita dotarilor sale de calitate elvetiana. Disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret destul de bun, aceasta vine in principal cu un design modern si foarte atragator, clasa energetica A+, un sistem de avertizare pentru usa deschisa, o capacitate generoasa de depozitare, un termostat reglabil si multe altele.

Designul modern si destul de compact al combinei frigorifice marca Oursson va atrage mai mult ca sigur toate privirile celor din jurul sau, gratie carcasei elegante de culoare rosie si a celor doua usi reversibile cu un maner integrat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta, potrivindu-se de asemenea oriunde in bucataria dumneavoastra. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 65 de kilograme si masoara 185 de centimetri pe inaltime, 57,8 centimetri latime si o adancime de 59,9 centimetri.

PROMOȚIE Oursson RF3105/RD, volum 315 l, culoare rosu – verifică preț

Combina frigorifica Oursson RF3105/RD este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 270 kWh si de numai 0,73 kWh pe zi. In ceea ce priveste capacitate de depozitare, aceasta include un volum net total generos de pana la 315 litri, si anume un volum net mare de 216 litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului net total de 84 de litri ii revine compartimentul congelatorului.Oursson RF3105 RD

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi rezistente din sticla, dintre care trei sunt ajustabile pe inaltime, un suport pentru oua, un compartiment pentru fructe/legume, trei rafturi amplasate pe usa, o iluminare interioara, precum si de un sistem de dezghetare automat. Congelatorul beneficieaza la randul sau de trei compartimente detasabile si voluminoase pentru pastrarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp fata de frigider, dar si de o capacitate suficienta de congelare de pana la 4 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT