Panasonic CS/CU-UE18RKE – aparat de aer conditionat modern, puternic si de ultima generatie!

Recomandat pentru o suprafata de maxim 30 mp, aparatul de aer conditionat Panasonic CS/CU-UE18RKE este ideal pentru a va putea bucura de un maxim de confort in locuinta dumneaovatra, gratie dotarilor sale performante si de ultima generatie. Acesta se remarca, in principal, printr-un design modern, clasa energetica A+/A, o capacitate mare de racire/incalzire, tehnologia avansata Inverter, filtru Full HD si mai multe functii utile, fiind insa disponibil la un pret pe masura dotarilor sale.

Aparatul de aer conditionat elegant si performant de la Panasonic are un coeficient de randament in functie de sezon la racire SEER 6,9 si totodata un coeficient de randament sezonier la incalzire SCOP 4,2, ceea ce reflecta consumul real de energie electrica al sistemului de climatizare. Mai exact, acesta este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, cu un consum de energie electrica la racire de pana la 1990 W, respectiv in clasa energetica A, cu un consum de energie electrica la incalzire de maxim 2570 W.

PROMOȚIE Panasonic CS/CU-UE18RKE, 18000 BTU – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei Inverter, aparatul este echipat cu un nou compresor R2 rotativ de ultima generatie, de la brandul international Panasonic, detinut de producatorul japonez Matsushita Electric, cu tehnologia Inverter si o capacitate variabila. Astfel, tehnologia avansata Inverter asigura o functionare optima si de foarte buna calitate, ceea ce permite mentinerea unei temperaturi constante in incapere, oferind asadar o eficienta energetica ridicata si un nivel minim de zgomot de maxim 60 dB la interior.Panasonic CS CU-UE18RKE

Specificatiile sale generale includ o capacitate generoasa de racire/incalzire de pana la 18000 BTU/h (cu o capacitate de racire de maxim 5 kW si o capacitate de incalzire de maxim 5,4 kW), precum si o telecomanda usoara de utilizat (cu un display de tip LCD foarte intuitiv). Pe langa toate acestea, sistemul de climatizare marca Panasonic mai beneficieaza de un filtru antialergic si totodata de un filtru de inalta densitate (Full HD), pentru o mai buna calitate a aerului, fara bacterii, virusi si chiar mucegaiuri.

Aparatul de aer conditionat Panasonic CS/CU-UE18RKE dispune de mai multe functii extrem de utile, si anume de Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Super Quiet, Internet Control Ready pentru controlul de la distanta (optional) si de Auto-diagnositcare, dar si de o functie de eliminare a mirosurilor neplacute. Cu toate acestea, modul special de functionare Racire uscata elimina excesul de umiditate cu o adiere lina si asigura un maxim de confort in incapere, fara schimbari mari de temperatura.

Comentarii

Leave a reply

Review IT