Panasonic MJ-L500NXE – storcator de fructe si legume elegant, compact si destul de performant!

Ideal pentru orice persoana ce urmeaza o dieta sau care isi doreste un trai de viata sanatos, etc., noul storcator de fructe si legume Panasonic MJ-L500NXE, cu melc si o viteza redusa, este compact, silentios si usor de manevrat, respectiv de curatat, fiind compatibil cu orice tip de masina de spalat vase. Acesta este disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret destul de bun, remarcandu-se in principal printr-un raport calitate-pret foarte bun.

Designul compact si modern al storcatorului de fructe si legume cu melc de la Panasonic se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa, datorita carcasei elegante de culoare bej si negru, recipientului spatios pentru pulpa si a accesoriului de impingere, potrinvindu-se perfect in orice loc din bucataria dumneavoastra. In plus, acesta are o greutate de aproximativ 4 kilograme si masoara 43,2 centimetri pe inaltime, 18,5 centimetri latime si o adancime de 17,6 centimetri.

PROMOȚIE Panasonic MJ-L500NXE, 290 W, Bej/Negru – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei sofisticare si materialelor robuste ale noului storcator, acesta asigura o procesare hard si soft a tuturor fructelor/legumelor dumneavoastra preferate, obtinand astfel o bautura proaspata si foarte sanatoasa, bogata in vitamine, fara conservanti si/sau aditivi artificiali. Lamele din otel inoxidabil permit o rotire lenta, cu o viteza de rotatie de doar 45 de rpm, pentru a putea beneficia de o stoarcere optima a tuturor ingredientelor, fara a distruge elementele nutritive ale acestora.Panasonic MJ-L500NXE

Caracteristicile sale principale includ  o putere decenta de 290 W, un recipient pentru pulpa de 1,3 litri, un disjunctor de protectie si o comprimare la viteza redusa de rotatie de doar 45 rpm, fara BPA (o toxina chimica industriala utilizata la fabricarea unora dintre produsele plastice). Pe langa toate acestea, noul storcator de fructe si legume cu melt este si foarte usor de utilizat, datorita unui mod simplu de utilizare ce permite o functionare de 2 cicluri consecutive de 15 minut, apoi o oprire de 30 de minute.

Storcatorul de fructe si legume Panasonic MJ-L500NXE poate prepara o gama larga de retete sanatoase, precum sucuri gustoase, deserturi obtinude din produse congelate, supe si chiar gemuri, in timp ce bauturile proaspete si sanatoase nu se vor separa in mai mult straturi odata cu trecerea timpului,  prevenind asadar distrugerea elementelor nutritive pentru o aroma indelungata. Cu toate acestea, storcatorul cu melc de la Panasonic mai beneficieaza si de mai multe acesorii utile si de inalta calitate.

Comentarii

Leave a reply

Review IT