Masina de Spalat Rufe Panasonic NA-147VB5WGN, 7 Kg., 1400 RPM, A+++, 11 Programe, LCD, Alb – producator Japonez

Producatorul Japonez Panasonic a lansat o noua masina de spalat, este vorba de modelul NA-147VB5WGN, un produs care a ajuns pe piata electrocasnicelor din Romania chiar inainte de Black Friday 2015, asa ca trebuie sa mai asteptam putin pana vom avea o reducere substantiala pentru a putea sa achizitionam acest produs.

In momentul de fata, pretul masinii de spalat este 2088 lei, insa cu siguranta in urmatoare perioada vom avea oferte si reduceri la toate produsele. Panasonic NA-147VB5WGN ca si caracteristici este exact ce imi doresc de black friday 2015 si cu siguranta o sa urmaresc pretul produsului inca de pe acum, altfel risc sa dau un pret mult prea mare pentru acest model.

verifica-pret

Ca si design chiar nu am ce sa comentez, producatorul Japonez pe langa faptul ca a adus caracteristici foarte bune, a facut si un design elegant care include un display lcd pentru a ne arata toate informatiile de care avem nevoie, plus ca partea frontala mai aduce un buton elegant de selectare a programelor si un capac negru, o combinatie foarte buna intre masina de spalat care este alba cu capacul negru.

Masina de Spalat Rufe Panasonic NA-147VB5WGN, 7 Kg., 1400 RPM, A+++, 11 Programe, LCD, Alb

Un aspect foarte important atunci cand achizitionam o masina de spalat este reprezentat de producator, asa ca despre Panasonic nu am nici o urma de indoiala ca nu fac produse fiabile, ba mai mult ma gandesc la calitatea Japoneza, insa productia masinii de spalat nu cred ca este facuta acolo, dar totusi standardele sunt Made in Japan.

Partea cea mai interesanta la o masina de spalat aduce in prim plan caracteristicile, asa ca modelul Panasonic NA-147VB5WGN chiar este cireasa de pe tort pentru o spalare eficienta, spune asta pentru ca aduce:

– o viteza de centrifugare de 1400 RPM, aceasta viteza se poate seta dupa bunul plac la 400/600/800/1000/1200/1400 rpm.
– o capacitate de incarcare de 7 kg, ideala pentru o familie de 4-6 persoane.
– o clasa de eficienta energetica A+++, asta inseamna eficienta la spalare, consum redus de energie si de apa, pastra rufele curate cu cea mai noua tehnologie de la Panasonic.
– un consum redus de energie, discutam aici despre 162 kWh/an care este calculat pentru 220 de spalari standard pentru programe bumbac la temperatura de 60 ° C si 40 ° C la sarcina maxima si partiala in mod consum redus de putere

Panasonic NA-147VB5WGN aduce in plus o multime de functii, putem programa masina de spalat cu 24 de ore inainte, putem sa blocam masina pentru protectie impotriva copiilor si putem sa stim exact cand programul s-a terminat datorita semnalului sonor pe care il are atunci cand ciclul de spalare este gata.

Silent Arch Design by Panasonic este una din cele mai recente tehnologii aduse de producatorul Japonez, aceasta tehnologie reduce semnificativ vibratiile si zgomotul.

Panasonic NA-147VB5WGN este unul din produsele pe care le aleg de Black Friday 2015, asa ca astept o oferta cat se poate de buna, eventual sa scada sub 2000 de lei. Pretul actualizat il urmaresc aici.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT