REVIEW: Combina frigorifica Panasonic NR-BN31AW2-E – Economică, spațioasă, dotată cu tehnologia Chiller Case!

Combina frigorifică Panasonic NR-BN31AW2-E

Când spui Panasonic, gândul nu te duce tocmai la o combină frigorifică, ci mai degrabă la una muzicală. Însă dacă ești în căutarea unui frigider cu congelator, modern și foarte elegant, atunci ar trebui să iei în considerare combina frigorifică Panasonic NR-BN31AW2-E. Nu este ieftină, dar vine cu toate dotările și arată asemeni unui dispozitiv din zilele noastre. Conceput pentru a face față tuturor nevoilor tale de depozitare a alimentelor, această superbă combină frigorifică de la Panasonic, are un volum masiv de 307 de litri. De culoare albă cu mânere argintii, aceasta este obligată să facă o impresie foarte bună în bucătărie.

Combina frigorifică Panasonic NR-BN31AW2-E, 307l, Clasa A++, Full NoFrost, Alb

După cum spuneam mai sus, capacitatea totală a combinei frigorifice Panasonic NR-BN31AW2-E este de 307 de litri, din care volumul net al frigiderului este de  222 litri și al congelatorul de 85 de litri. Aceasta face parte din clasa de eficiență energetică A++, care oferă un consum redus destul de eficient de energie electrică, având un consum anual de 234 kw. În partea de sus a fost amplasat frigiderul, care este creat cu un număr de trei rafturi din sticlă călită, spațioase și adânci, care permit depozitarea alimentelor și a recipientelor cu mâncare,  în deplină siguranță. Aceste etajere sunt Slide’n’Store, permițând ajustarea lor pentru a face loc recipientelor de mari dimensiuni. Pe ușă au fost create un număr de 3 suporturi pentru depozitarea sticlelor, a borcanelor și a recipientelor de dimensiuni mici cum ar fi untul sau brânza.

Congelatorul este dotat cu o tehnologie de ultimă generație, denumită Chiller Case, care oferă atât congelarea cât și decongelarea cărnii și a peștelui în condiții de temperatură ideală. Alimentele sunt decongelate în interiorul congelatorului cu această nouă funcție, fără a necesita scoaterea în exterior. Această tehnologie combină umiditatea cu temperatura de zero grade, facilitând dezghețarea alimentelor, printr-un proces foarte lent. Accesând funcția  FlashFreezer poți congela alimentele foarte rapid, dacă dorești acest lucru, și menține substanțele nutritive din alimente.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Frigiderul este dotat cu o tehnologie antibacteriană, Hygiene Air, care are capacitatea de a ține la distanță toate bacteriile, asigurând un flux de aer constant. Răcirea combinei frigorifice se face cu tehnologia Full No Frost, care nu permite formare gheții pe pereții acesteia.

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 222
  • Volum net congelator (l): 85
  • Volum net total (l): 307
  • Clasa energetică: A++
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Sistem de răcire: Full No Frost
  • Funcții și opțiuni: FlashFreezer, HygieneAir, Chiller Case

Preț Combina frigorifică Panasonic NR-BN31AW2-E

Prețul combinei frigorifice Panasonic NR-BN31AW2-E are un raport preț/calitate foarte bun, deoarece este dotată cu cele mai noi tehnologii, este foarte spațioasă, oferă consum redus de energie electrică și este creată de unul dintre cei mai renumiți producători. Dacă te grăbești ai putea să prinzi reducerea de care beneficiază, iar la cumpărare, produsul beneficiază de o garanție de 24 de luni cu posibilitatea de extindere contra cost.

Panasonic NR-BN31AW2-E

307l, Clasa A++, Full NoFrost

 Părerea noastră

Combina frigorifică Panasonic NR-BN31AW2-E în primul rând are un aspect foarte modern și elegant. Cu carcasa de culoare albă și mânere de culoare aluminiu premium, aceasta se potrivește perfect în orice bucătărie și cu orice nuanță de mobilier. Panasonic NR-BN31AW2-E este perfectă atât pentru persoanele cu mulți membri de familie, datorită volumului mare, dar și pentru cei ce iubesc tehnologia și cărora le place să aibă ”frigiderul plin”. Deține tehnologii inovatoare și face parte din clasa energetică A++, fiind destul de economică în privința consumului de energie electrică.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT