REVIEW: Combina frigorifica Panasonic NR-BN34AW2-E – Cu tehnologii inovatoare și design modern și elegant!

Combina frigorifică Panasonic NR-BN34AW2-E

Combina frigorifică Panasonic NR-BN34AW2-E este fantastică pentru păstrarea alimentelor proaspete mai mult timp. Cu caracteristici, cum ar fi Flash Freeze, iluminare cu LED-uri și Hygiene Air, mâncarea va rămâne în stare proaspătă și delicioasă, mai mult timp. În acest fel, economisești banii pentru alimente. Chiller Care păstrează orice tip de carne și pește, în condiții proaspete mult mai mult timp. Temperatură optimă de menținere a alimentelor este de zero grade. La interior, frigiderul prezintă două LED-uri intermitente, care sunt folosite pentru a stimula nuanțele de verde și albastru de lumina naturală, păstrând fructele și legumele proaspete și crocante.

Combina frigorifica Panasonic NR-BN34AW2-E, 339l, Clasa A++, Full NoFrost, alb

Congelatorul este foarte performant, deoarece este dotat cu o tehnologie de ultimă oră,  Chiller Care, care oferă atât congelarea cât și decongelarea produselor alimentare. Alimentele sunt decongelate cu această funcție și nu mai au nevoie să fie scoase în exterior.  Accesând funcția  FlashFreezer poți congela alimentele într-un timp rapid, și mai mult decât atât, sunt menținute substanțele nutritive din alimente.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Tehnologia Full No Frost, cu care este dotată combina frigorifică  Panasonic NR-BN34AW2-E, nu permite formarea gheții pe pereții acesteia. Nivelul de zgomot este destul de redus, acesta fiind de 42 dB.

 Cele mai importante caracteristici

  • Tip: combină frigorifică
  • Volum net frigider (l): 254
  • Volum net congelator (l): 85
  • Volum net total (l): 339
  • Clasa energetică: A++
  • Sistem dezghețare frigider: automat
  • Sistem dezghețare congelator: automat
  • Sistem de răcire: Full No Frost
  • Funcții și opțiuni: FlashFreezer, HygieneAir, Chiller Case

Preț Combina frigorifică Panasonic NR-BN34AW2-E

Prețul combinei frigorifice Panasonic NR-BN34AW2-E are un raport preț/calitate nu foarte bun, deoarece aceasta deși este dotată cu cele mai noi tehnologii și este foarte spațioasă, nu își justifică prețul pe deplin. Combina frigorifică poate fi cumpărată de pe platforme unuia dintre cele mai mari magazine online, iar dacă te grăbești ai putea să o mai găsești la reducere.

Panasonic NR-BN34AW2-E

307l, Clasa A++, Full NoFrost

 Părerea noastră

Combina frigorifică Panasonic NR-BN34AW2-E este foarte voluminoasă, oferind depozitare unor cantități mari de alimente. Este dotată cu tehnologii inovatoare, face parte din clasa de eficiență energetică A++ și oferă un consum destul de redus de energie electrică. Cu sistemul antibacterian alimentele sunt păstrate în deplină siguranță, iar cu Chiller Care nu trebuie să te mai chinui cu decongelarea. Aceasta se produce lent în interiorul congelatorului. Designul este foarte frumos, cu carcasa de culoare albă și mânere de culoare argintie. După părerea noastră, produsul este foarte bun, deși are un preț mai piperat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT