Masina de paine Panasonic SD-ZB2512KXE, 1200 g, 17 programe, Negru/Inox – pentru orice produs de panificaţie şi patiserie

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Masina de paine Panasonic SD-ZB2512KXE, 1200 g, 17 programe, Negru/Inox – pentru orice produs de panificaţie şi patiserie
Votează acest produs

Preţ Panasonic SD-ZB2512KXE

Îţi place să găteşti dar nu ai experienţă de patiser? Maşina de pâine Panasonic SD-ZB2512KXE prepară pâine simplă, pâine integrală, pâine fără gluten, pâine franţuzească, specialităţi de panificaţie si specialităţi de patiserie prin cele 17 programe cu care a fost dotată. Această maşină de pâine inteligentă este un aparat electrocasnic multifuncţional, ce poate prepara mult mai mult decât atât. Preţul deşi este mai mare, oferă satifacţii.

Aspect Panasonic SD-ZB2512KXE

Maşina de pâine Panasonic SD-ZB2512KXE are un aspect compact, ce deţine o carcasă realizată din materiale de cea mai bună calitate, în culorile negru şi inox. Pe carcasă, la partea superioară maşina de pîine a fost dotată cu un panou de control digital cu ecran LCD, pe care se pot seta programele si funcţiile cu care a fost dotată şi un capac prevăzut cu un gemuleţ ce permite vizionarea preparării pâinii. Dimensiunile sale sunt de 256 x 389 x 382 mm iar greutatea de 7,6 kg. Această maşină de pâine Panasonic SD-ZB2512KXE poate fi aşezată pe blatul oricărui tip de bucătărie, deoarece aspectul ei va da un plus de eleganţă şi stil acesteia.

Panasonic SD-ZB2512KXE, 1200 g, 17 programe, Negru/Inox
Preț special – Livrare gratuită! Deschiderea coletului la livrare. Vezi Oferta!      

Caracteristici Panasonic SD-ZB2512KXE

Maşina de pâine Panasonic SD-ZB2512KXE  are o capacitate de 1200 de grame şi deţine un număr de 17 programe performante. Printre aceste programe se evidenţiază o funcţie de pornire întârziată, ce permite coacerea pâinii la o oră setată de tine. Senzorul de temperatură ajustează fiecare proces de coacere asigurând o temperatură optimă, timpul de coacere rămânând acelaşi. Dozatorul automat de ingrediente are rolul de a injecta drojdia în aluat la momentul oportun, cu o precizie de specialist patiser.

Dozatorul de stafide şi nuci distribuie în mod uniform fructele uscate şi cerealele. Alegând unul dintre cele trei grade de rumenire a crustei, vei avea pâinea aşa cum ţi-o doreşti, mai crocantă, mai luminoasă sau cu o culoare medie între cele două. Programul de gem a fost creat pentru prepararea gemului sau a dulceţii, fiind ideal pentru micul dejun. O felie de pâine proaspătă şi caldă cu gem sau dulceaţă reprezintă un meniu delicios. Dacă esti la dietă, maşina de pîine îţi pregăteşte o pîine de secară foarte delicioasă. Dacă ai probleme cu sănătatea poţi prepara pâine fără gluten sau fără sare, cu ajutorul programelor speciale, destinate acestora.

Citește și:  Indesit UI6F1TW - congelator No Frost elegant si economic, cu volum net de 222 litri!

Review Panasonic SD-ZB2512KXE

Panasonic SD-ZB2512KXE este o maşină de făcut pâine. Aceasta poate face 17 tipuri de preparate, alegând din meniu programul dorit. Panasonic SD-ZB2512KXE îţi poate prepara pâine de casă, pâine obişnuită din făină albă, pâine integrală din secară, pâine franţuzească crocantă şi pufoasă la interior, blat de pizza, produse de patiserie, cozonac şi multe altele. Procesul de preparare presupune frământarea aluatului, dospirea şi coacerea. Un program durează aproximativ 3 ore, insă cu ajutorul funcţiei de programare întîrziată, aceasta poate fi programată de seara pentru a porni a doua zi dimineaţa la o oră stabilită de tine. La trezire vei fi invadat de aroma proaspătă de pâine, care te va îmbia la micul dejun alături de întreaga familie. Dacă îţi plac cozonacii şi până acum nu reuşeai să-i prepari, cu maşina de făcut pâine Panasonic SD-ZB2512KXE, totul devine mai uşor.

Pro: 17 programe, programare întârziată, inox

Contra: preţ ridicat

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply

Review IT