Televizor LED Panasonic, 81 cm, TX-32C200E, HD – pret accesibil

Panasonic este un producator japonez puternic de televizoare care a domina acum ceva ani piata alaturi de Sony. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat, concurenta a devenit mai acerba in acest domeniu si multe alte marci s-au evidentiat, acaparand o cota de piata semnificativa.

Cu toate acestea, Panasonic ramane un brand de calitate care are multe de oferite. Vorbim astazi despre televizorul LED TX-32C200E, care nu este un smart tv, dar este un model aparut anul trecut dotat cu multe functii utile. Pentru ca nu este un tv smart are pretul accesibil. Diagonala sa este de 81 cm cu rezolutie de 1366 x 768 pixeli.

PROMOTIE pentru televizorul Panasonic TX-32C200E – Verifică preț !!!

La exterior arata foarte bine, culoarea sa fiind negru. Doar sigla Panasonic-ului ce domneste in centrul ramei inferioare iese elegant in evidenta fiind argintie. Displayul este incadrat de o rama subtire si eleganta, iar standul este format din doua picioare de sustinere, de o parte si de alta. Daca doriti sa renuntati la acestea si sa montati televizorul pe un perete, veti avea nevoie de un suport vesa, pe care nu-l gasiti in colet.

Televizor LED Panasonic, 81 cm, TX-32C200E, HD

Poate fi utilizat si drept monitor daca il conectati la un calculator sau la un laptop. prin cablul vga standard sau chiar prin HDMI. De fapt, pe laterale gasim doua porturi hdmi, alaturi de doua usb-uri, o intrare video composite, una component si una scart. In concluzie, tot ce ati putea avea nevoie ca sa-l interconectati cu alte echipamente externe.

Ca toate tv-urile pe care le gasim azi in ofertele magazinelor online, si acesta este prevazut cu tuner si intrare antena pentru transmisie digitala. Playerul multimedia incorporat va permite sa vedeti filme si poze, sa ascultati muzica folosind televizorul. Poate reda fara probleme tipuri de fisiere ca MP3, JPEG, avi etc.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-55GZW954

Sistemul audio este sustinut de doua boxe a cate 6W fiecare, cu tehnologie Surround Dolby Digital+. Astfel veti avea posibilitatea de a activa moduri speciale de sunet in functie de tipul de continut redat pe tv (respectiv pentru filme, videoclipuri muzicale, jocuri, meciuri sportive etc). Pentru fiecare setare veti observa modificari importante ale frecventelor, practic puteti sa-l personalizati astfel inca sa fie cat mai compatibil cu imaginile rulate.

Se aude si se vede excelent. Pentru cei mai pretentiosi utilizatori ce doresc sa se bucure de sunete perfecte, exista posibilitatea de a conecta tv-ul cu un sistem de boxe extern mult mai performant.

24 de luni este garantia pentru acest monitor dar exista si optiunea de garantie extinsa pentru 1 an sau chiar doi ani. Despre pret? Numai de bine! Verifica aici http://www.emag.ro/televizor-led-panasonic-81-cm-hd-tx-32c200e/pd/DYQVRYBBM/

Comentarii

Leave a reply

Review IT