Televizor LED Panasonic, 81 cm, TX-32C300E, HD – ecran Edge LED

Acest televizor are un design clasic si face parte din clasa modelelor foarte ieftine. Ieftin, insa foarte bun din punct de vedere calitativ avand in vedere ca este produs de renumitul brand japonez Panasonic.

Cu toate ca Panasonic ne-a obisnuit cu modele care de incadreaza in gama medie si cea high end de televizoare, poate parea putin surprinzator faptul ca a lansat acest model cu functionalitati mai slabe. Personal, cred ca Panasonic a dorit sa conceapa un model care sa se adreseze clasei de consumatori cu buget limitat si care totusi cauta un brand bun.

PROMOTIE pentru televizorul Panasonic TX-32C300E – verifică noul preț !!!

Ca design televizorul Panasonic TX-32C300E e prezentabil. Este tot negru, rama slim, stand dreptunghiular , plat si foarte stabil. Trebuie sa recunoastem totusi ca exista pe piata variante mult mai elegante, chiar semnate de acelasi producator. De aceea, nu gresim daca spunem ca acest model este creat pentru a intampina asteptarile celor care cauta un model clasic. De fapt, chiar producatorul recunoastem ca a rezervat un design clasic pentru acest model, insa ca veti gasi sub carcasa lui o multime de aplicatii capabile sa va ofere divertismentul de care aveti nevoie: filme, jocuri, emisiuni sportive, programe tv.

Televizor LED Panasonic, 81 cm, TX-32C300E, HD

Panasonic TX-32C300E are usb incorporat, ceea ce inseamna ca puteti sa-l interconectati cu dispozitive separate de pe care sa partajati continutul. Ganditi-va cat de usor este sa vedeti pozele si videoclipurile de pe telefon sau tableta pe ecranul mai mare al televizorului.

Diagonala ecranului este 81 cm si rezolutia HD 1366 x 768 pixeli. Cei mai multi utilizatori si critici sunt descurajati de faptul ca rezolutia pe acest tv nu este Full HD, iar acesta ar putea fi considerat un dezavantaj mai ales ca pentru cativa bani in plus ati putea sa va indreptati atentia catre modele cu rezolutie Full HD.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-55GZW954

Cu toate acestea, revin si zic, pentru cei care apreciaza calitatea japoneza si au nevoie de un tv mai mic si la pret cat mai accesibil, acest model Panasonic TX-32C300E poate fi o solutie buna.

Sistemul de sunet este format din doua difuzoare de cate 10 W fiecare, in total 20W. Are tv tuner si slot CI+ pentru transmisie digitala a programelor TV. In plus fata de portul USB, exista 4 porturi HDMI, un minijack pentru conectarea castilor si o iesire audio digitala. Pentru ca nu este un Smart TV nu poate fi vorba despre existenta posibilitatii legarii lui la reteaua de internet.

Dimensiunile monitorului cu tot cu stand sunt de 735 x 478 x 185 mm, iar standul se poate da jos ca sa puteti aseza tv-ul in perete.

Comentarii

Leave a reply

Review IT