Televizor LED Panasonic, 102 cm, TX-40C200E, Full HD – design uluitor

Din gama televizoarelor non-smart lansate anul trecut de catre producatorul de origine japoneza Panasonic, mentionam modelul TX-40C200E despre care vom vorbi in cele ce urmeaza. Are o diagonala destul de mare de 102 cm si un pret rezonabil. Prin urmare, daca va doriti un tv fara functii inteligente, dar calitativ, cu functii de baza si la pret mic, acest model merita sa se afle pe lista optiunilor dumneavoastra.

Are un aspect simplu, fiind realizat din plastic negru ce luceste. Intr-adevar exista pe piata alte modele mult mai elegante, realizate din materiale mai rezistente cum ar fi aluminiu, insa acestea au preturi mai mari.

Revenind la modelul Panasonic TX-40C200E, acesta are o rama slim si doua picioare de sustinere daca doriti sa-l asezati pe masa. In caz contrar, acestea se pot detasa de restul tv-ului care se expune ca un tablou direct pe un perete (situatie in care v-ar trebui un suport vesa ce nu e inclus in colet). Meniul este in limba romana lucru care il face sa fie usor de folosit chiar si de persoanele mai putin familiarizate cu noile tehnologii. In colet gasiti o telecomanda cu butoane intuitive si utile.

PROMOTIE pentru televizorul Panasonic TX-40C200E – verifică noul preț !!!

Sistemul de sunet este Nicam Stereo cu doua boxe de 6W fiecare. Chiar daca nu pare foarte puternic (am vazut recent doua difuzoare de cate 10W fiecare pe un model Panasonic cu o diagonala mai mica), acesta este prevazut cu Dolby Digital Plus, ce va permite sa reglati sunetul in functie de continutul redat, optiune utila si de mare efect.

Televizor LED Panasonic, 102 cm, TX-40C200E, Full HD

Diagonala displayului LED este de 102 cm si rezolutia este 1920 x 1080 Full HD. Iata un plus pe care il are acest tv, chiar daca nu este smart. Daca va doriti un televizor simplu, fara functii smart recomandarea ar fi sa mergeti pe unul cu rezolutie Full HD, cum este tv-ul de care discutam si nu cu caracteristica veche HD (HD Ready). Diferenta se simte in calitatea imaginilor si diferenta de pret intre doua astfel de variante nu este atat de mare.

Panasonic TX-40C200E are player incorporat cum gasim pe toate tv-urile moderne de azi (poate cu doar cateva exceptii) si asta presupune ca veti putea urmari filme, muzica, poze de pe dispozitive externe direct pe televizor. Pentru aceasta, mai departe aveti la dispozitie pe laterale doua porturi HDMI, o intrare composite, una component, scart, mufa standard vga si minijack pentru conectarea castilor. Are un singur USB 3.0.

Garantie 24 de luni. Un pret special. Alege-l acum. http://www.emag.ro/televizor-led-panasonic-102-cm-full-hd-tx-40c200e/pd/D2PCRYBBM/

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT