Panasonic TX-40C320E – televizor Full HD LED cu diagonala de 102 cm si functii Smart!

Panasonic TX-40C320E este un nou model 2015 de Smart TV din seria C320E a companiei japoneze Panasonic Corporation, ideal pentru a va transforma livingul sau chiar dormitorul dumneavoastra intr-un centru media de inalta calitate, gratie ecranului Full HD de 40 inch si a functiilor Smart de ultima generatie. Aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale, acesta vine cu un desigm clasic si modern, ecran Full HD LED de 102 centimetri, sunet captivant si destul de puternic, functii Smart, tuner digital si multe altele.

Televizorul inteligent de la Panasonic se remarca, in special, printr-un display plat de tip LCD LED, cu o diagonala mare de 102 centimetri (40 inch), rezolutie foarte buna de maxim 1920 x 1080 pixeli (Full HD) si un contrast dinamic inalt (High Contrast), afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate, respectiv culori vii si naturale, la unghiuri largi de vizualizare, pentru a va putea bucura de o experienta vizuala excelenta, chiar la dumneavoastra acasa.

PROMOȚIE Panasonic TX-40C320E, LED Smart, 102 cm, Full HD – verifică preț

Pe langa toate acestea, ecranul Full HD de 40 inch mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si de unghiuri largi de vizibilitate de pana la 176 de grade pe orizontala/verticala, oferind astfel imagini la fel de bune si culori stralucitoare din orice unghi de vizualizare al TV-ului. Sistemul audio este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 16 W si tehnologia Dolby Digital Plus, care permit redarea unui sunet puternic si captivant, fara distorsiuni prea mari chiar si la un volum mai ridicat.Panasonic TX-40C320E

Televizorul LED Smart Panasonic TX-40C320E impresioneaza, in principal, prin functiile sale Smart de ultima generatie, ceea ce va permite sa va bucurati de o navigare rapida pe internet, precum si de o vizionare a continutului online preferat, gratie retelei wireless integrate sau a celei LAN prin cablu. In plus, acesta mai dispune si de majoritatea porturilor utile si chiar necesare in prezent, si anume de o iesire audio digitala (optica), o intrare Scart (RGB), doua porturi USB 2.0 si de patru porturi HDMI.

Tunerul digital (DVB-C, DVB-T, DVB-T2), impreuna cu slotul CI+, asigura receptionarea fara niciun fel de problema a transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unui decodor extern. Cu toate acestea, televizorul inteligent de la Panasonic mai include o functie monitor pentru conectarea simpla si rapida a TV-ului LED de 40 inch la un PC sau laptop, precum si un player multimedia integrat pentru redarea continutului media preferat de pe stick sau chiar hard disk extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT