Panasonic TX-40DX600E – Smart TV cu ecran UHD 4K de 100 cm si sistem de operare Firefox OS!

Noul Smart TV Panasonic TX-40DX600E ofera imagini 4K vibrante pe diagonala mare de 100 centimetri, precum si o experienta inteligenta conferita de sistemul de operare Firefox OS, in timp ce tunerul dublu HD asigura inclusiv partajarea flexibila a continutului iar suportul unic permite alegerea intre doua stiluri interesante. Disponibil la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale de top, acesta vine cu un design elegant de culoare argintie, ecran UHD 4K LED de 40 inch, sunet puternic si captivant, functii Smart de ultima generatie, sistem de operare Firefox OS, un tuner digital/HD incorporat si multe altele.

Designul sau simplu si modern se remarca prin mai multe materiale inspirate din aspectul de mobilier, modelate din metal, apoi finisate pentru a scoate in evidenta rafinamentul apreciat in caminele europene, precum si printr-un un piedestal reglabil si extrem de flexibil, conceput pentru a se adapta la diverse stiluri de viata. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 200 x 200 mm, pentru a putea beneficia de o montare simpla si rapida a Smart TV-ului de la Panasonic pe oricare perete din locuinta dumneavoastra, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unei comode TV.

LED Smart Panasonic, 100 cm, TX-40DX600E, 4K Ultra HD – profită acum de reducere

Display-ul LED al noului televizor inteligent de la Panasonic dispune de o diagonala mare de 100 centimetri (40 inch), rezolutie Ultra HD 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli, precum si un contrast dinamic excelent (High Contrast), afisand asadar imagini incredibile si culori naturale, pentru o experienta vizuala extraordinara. Pe langa toate acestea, sistemul sau audio 2.0 este format din doua difuzoare stereo de 20 W (2 x 10 W), cu tehnologia superiaora de sunet VR-Audio True Surround si Dolby Digital, ceea ce permit redarea unui sunet puternic si captivant, fara distorsiuni mari chiar si la un volum ridicat.Panasonic TX-40DX600E

Motorul de procesare Quad Core Pro este ideal pentru a analiza si procesa functiile inteligente si avansate ale noului Smart TV marca Panasonic, ceea ce rezulta o imbunatatire dramatica a performantei de procesare, redarea continutului video de pe internet si rularea aplicatiilor pentru internet. Cu rezolutia de maxim 3840 x 2160 pixeli, ecranul UHD 4K de 40 inch ofera imagini impecabile si extrem de detaliate, astfel incat veti crede ca priviti mai degraba lumea reala printr-o fereastra decat la televizor, in timp ce caracteristicile sale superioare de imagine va vor atrage cu fiecare detaliu al rezolutiei Ultra HD 4K.

Televizorul LED Smart Panasonic TX-40DX600E impresioneaza, de asemenea, prin functii Smart de ultima generatie, pentru o navigare unica pe internet, vizionarea continutului online, precum si un acces rapid si intuitiv la aplicatiile pentru internet, datorita retelei Wi-Fi integrate si a sistemului de operare Firefox OS cu interfata my Home Screen 2.0. Cu toate acestea, din dotarile noului Smart TV de la Panasonic nu lipseste tunerul digital (DVB-T/T2, DVB-C) si nici slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau HD, fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT