Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CS620E, Full HD – o alegere inspirata

Daca o diagonala de 100 cm nu va multumeste pe deplin sau simtiti ca sufrageria dumneavoastra merita un televizor mai mare, haideti sa priviti un ecran de 126 cm (care inseamna aproximativ 50″).

Televizorul Panasonic TX-50CS620E, caci despre el vorbim in cele ce urmeaza este un smart tv cu rezolutie Full HD disponibil la un pret accesibil. Chiar daca nu dispune de cea mai noua tehnologie 4K si nu este 3D, sa stiti ca este un model foarte performant, dotat cu multe functii moderne care va vor impresiona prin calitatea superioara a imaginii redate.

PROMOTIE pentru televizorul Panasonic TX-50CS620E – verifică noul preț !!!

Pentru ca prima data cand ne uitam la un televizor, inevitabil ne legam de aspectul sau, vom spune despre acest model ca face parte din seria televizoarelor cu stil. Este un rafinament aparte in designul sau, pentru ca are ecranul imprejmuit de o rama extrem de subtire si are o talpa de sustinere foarte moderna. Oricum, fie ca doriti sa-l folositi exact asa cum este pe o masuta de tv, fie ca vreti sa renuntati la suport pentru a-l monta pe un perete, aveti garantia ca veti impresiona pe deplin pe toti cei care pasesc pragul livingului dumneavoastra.

Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CS620E, Full HD

Dar pentru ca ne intereseaza in mod deosebit ce gasim sub carcasa, ne vom referi in cele ce urmeaza la dotarile televizorului Panasonic TX-50CS620E. Astfel, despre imagine notam faptul ca are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, un unghi extrem de bun de vizibilitate si contrast imbunatatit. Despre sunet spunem ca sistemul audio are in componenta doua difuzoare de cate 10W fiecare si ca se remarca prin atribute superioare ca Dolby Digital Plus si Surround. Altfel spus sunetul este deopotriva clar si puternic iar optiunea de selectie a modului de sunet preferat va ofera posibilitati multiple de auditie si de personalizare in functie de continutul imaginii.

Sigur ca Panasonic TX-50CS620E are tuner digital si player multimedia incorporate. Fiind un smart tv, va permite sa va conectati la internet prin wireless sau reteaua normala. Browserul web se misca excelent, fara laguri iar interfata este prietenoasa, intuitiva si relativ simplu de folosit, chiar si de catre persoane mai putin familiarizate cu noile functii smart.

Alte caracteristici speciale ce merita descoperite sunt my Home Screen care va permite sa va personalizati pagina de start in functie de preferinte, Modul Hotel, Game, Audio Return Channel.

5 ani – atat este garantia acestui televizor Panasonic TX-50CS620E, oferta pe care nu trebuie sa o ratati daca va doriti un smart tv de calitate, cu functii performante si pret rezonabil.

Comentarii

Leave a reply

Review IT