Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E, 4K Ultra HD – Imagine WOW!

Dupa ce a cautat timp de aproape o luna cel mai bun smart tv cu rezolutie UHD 4K, un utilizator gaseste cel mai bun raport intre calitate si pret: Panasonic TX-50CX670E.

Asa incepe povestea unei experiente fericite alaturi de televizorul TX-50CX670E. Rezolutia 4K Ultra HD reprezinta fara doar si poate un avantaj enorm pe acest echipament. Veti avea astfel parte de imagini extrem de realiste si experiente unice. Acest televizor nou din gama 2015 are diagonala de 126 cm si rezolutie 3840 x 2160 pixeli. Iata ca discutam despre un display generos ce s-ar incadra foarte bine in spatiile mai mari. Contrastul si imaginea sunt elemente care se armonizeaza minunat pentru indeplinirea unui scop comun: redarea celor mai fidele si rafinate detalii. Utilizatorii chiar mentioneaza faptul ca folosesc tv-ul cu luminozitatea setata la nivel mic (25 din 100%) si ecranul inca pare foarte luminos. Acest lucru se intampla datorita noilor tehnologii Brilliant Contrast si Local Dimming, pe care Panasonic le-a incorporat in acest model.

PROMOTIE pentru televizorul Panasonic TX-50CX670E – verifică noul preț !!!

Imaginea are o calitate superioara iar daca acest lucru va intereseaza in primul rand la viitorul dumneavostra televizor, cu siguranta veti aprecia performantele acestui model. Sigur ca si functiile de smart conteaza foarte mult la un tv marcat ca “inteligent” insa trebuie sa recunoastem ca imaginea este cea care conteaza cu adevarat la un televizor. Aveti la dispozitie o multitudine de setari si puteti ajusta ecranul in conformitate cu preferintele dumneavoatra. Detaliile sunt extrem de bine reprezentate, redate pe un panou luminos dar si nuante impresionante de negru. Este un tv perfect pentru cei care iubesc sa vizioneze filme.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-55GZW954

Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50CX670E, 4K Ultra HD

Playerul media integrat reda cam orice tip de fisere video, chiar si pe cele 4K. Performantele avansate ale televizorului sunt sustinute de un procesor cu patru nuclee capabil sa redea detaliile imaginilor indiferent de sursa (flux web, Blue-Ray sau flux 4k). Cu TV anywhere puteti sa inregistrati emisiunile preferate atunci cand nu sunteti acasa si sa le vizualizati atunci cand aveti timp. In plus, cu My Home Screen va puteti configura acum ecranul televizorului asa cum doriti.

Telecomanda din dotare este bine organizata, cu butoane usor de gasit. Televizorul cantareste 18 kg si jumatate si masoara 1126 x 693 x 202 mm cu tot cu stand.

Dezavantajul pe care il gasesc acestui tv Panasonic TX-50CX670E ar fi faptul ca nu este 3D si prin urmare nu veti putea urmari filme si alte emisiuni in format tridimensional. La partea de conectivitate regasim cate 3 porturi HDMI si usb, precum si uzualele intrari video composite, component si Scart. Pentru conectarea castilor folositi minijack-ul disponibil pe tv.

Vezi aici cum poti beneficia de extensie de garantie gratuita de la 2 ani la 5 ani pentru acest televizor.

Comentarii

Leave a reply

Review IT