REVIEW: Televizor LED Smart Panasonic TX-50DXM710 – Cu Dolby Audio și Bright Panel!

 TV Panasonic TX-50DXM710

Cu o rezoluție de 3840 x 2160 pixeli pe ecranul televizorului 4K Ultra HD, imaginile sunt detaliate și clare ca și cristalul, oferind utilizatorilor imagini ca din lumea reală. Panourile cu o luminozitate ridicată și culorile frumoase și vii, precum și tehnologia inteligentă Quad Core Engine Pro, permit evidențierea chiar și a celor mai mici detalii, oferite la calitatea 4K. Datorită tehnologiei speciale Wide Color Fosfor, este permisă generarea unui spectru de culori la peste 90% din specificațiile standard ICD.

Televizor LED Smart Panasonic, 126 cm, TX-50DXM710, 4K Ultra HD

Televizorul LED Smart Panasonic TX-50DXM710 cu tehnologia Studio Master Color, oferă o paletă de culori mai subtile, în tonuri naturale, decât pe majoritatea televizoarelor LCD. Firefox oferă o interfață complet nouă, putând utiliza toate canalele de transmisie, aplicațiile și dispozitivele conectate. Noul ecran bazat pe sistemul Firefoc Os facilitează accesul la conținutul selectat, oferind în același timp o operare intuitivă.

Televizorul Panasonic TX-50DXM710 este un Smart TV de tip LED, ce face parte din gama 2017, având funcția de monitor. Ecranul plat al televizorului are o diagonală de 126 cm, dispunând de o rezoluție 4K Ultra HD. Contrastul nativ al Smart TV-ului este de tipul Brilliant Contrast, oferind un contrast cu un alb strălucitor și un negru profund. Culorile sunt vii și strălucitoare, datorită tehnologiei panoului luminos, Bright Panel. Sistemul video este dotat cu caracteristici superioare de imagine, pentru performanță.

Sistemul audio este de tip Stereo, este format din două boxe de câte 10 wați fiecare, iar pentru performanță, fiindu-i adăugate caracteristici superioare de sunet. Recepția și transmisia canalelor TV și a posturilor se realizează printr-un tuner digital terestru și prin cablu. Conexiunea la rețea se face cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi care este integrată.

 Cele mai importante caracteristici

 • Tip: LED
 • Tip TV: Smart TV
 • Funcție: monitor
 • Gama: 2017
 • Sistem audio: Stereo
 • Caracteristici superioare de sunet: VR-Audio Master Surround, Dolby Audio, Mod sunet: Standard/Music/Ambience/User
 • Rezoluție: 4K Ultra HD
 • Ecran: plat
 • Diagonala (cm): 126
 • Caracteristici superioare de imagine: Bright Panel (Panou luminos), Mod imagine, Local Dimming, 4K Pure Direct
 • Recepție/transmisie: tuner digital DVB T/T2/DVB C
 • Conexiune: Wi-Fi integrat

Preț Televizor LED Smart Panasonic TX-50DXM710

Ținând cont de tehnologiile integrate, raportul preț/calitate al acestui Smart TV Panasonic TX-50DXM710, nu este perfect, deoarece deși este dotat cu tehnologii inteligente, precum asistență vocală, procesor Quad Core Pro, diverse aplicații, ramă cu informații, îndrumare vocală,  și mult mai multe, acesta nu-și justifică prețul.  În pachetul său vei găsi o telecomandă care îți oferă comoditate și confort, un cablu de alimentare și un manual de utilizare.

Panasonic TX-50DXM710

126 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră

Panasonic TX-50DXM710 este un Smart TV conceput de unul dintre cei mai mari producători de aparatură electronică. Calitatea lui este neîndoielnică, acesta integrând tehnologii de ultimă generație. Televizorul arată bine, oferă confort în utilizare și poate fi utilizat ușor, deoarece este dotat cu o față intuitivă Firefox. Culorile sunt foarte frumoase, vii și profunde, descoperind detaliile cele mai ascunse ochilor, precum și un sunet performant. Din punctul nostru de vedere, Panasonic TX-50DXM710 merită să fie studiat, pentru a fi cumpărat.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT