Televizor LED Smart Panasonic, 139 cm, TX-55C320E, Full HD – diagonala mare

Potrivit statisticilor in 2016 o treime din televizoarele vandute ar putea fi smart tv-uri. As spune ca acest lucru este de-a dreptul impresionant desi pe multi nu i-ar mira acest lucru avand in vedere ascensiunea rapida pe care au iregistrat-o aceste echipamente pe piata it si bucuria cu care au fost primite de catre utilizatori.

Cred ca pentru televiziune in general a fost o perioada de revigorare. Oamanii nu se mai uitau la televizor, ci stateau pe internet asa ca era normal ca solutia gasita sa imbine aceste doua modalitati de divertisment. Internet pe televizor – Perfect!

Si dumneavoastra ce alegeti? Cautati un tv inteligent insa o diagonala mai mare ar fi binevenita? Ce spuneti despre 139 cm (adica 54″)? Daca lucrurile par sa devina mai interesante si va opriti asupra acestui numar va recomand din aceasta categorie televizorul Panasonic TX-55C320E. Panasonic este unul din cei mai mari producatori de televizoare din lume si pe buna dreptate unul din cei mai apreciati, pentru ca produsele ce se regasesc sub tutela acestui brand au o calitate incontestabila. De aceea, nu ne mira faptul ca aceste televizoare sunt atat de bine vazute de catre majoritatea utilizatorilor si cumparatorilor existenti.

PROMOTIE pentru televizorul Panasonic TX-55C320E – verfică noul preț !!!

Televizor LED Smart Panasonic, 139 cm, TX-55C320E, Full HD

Despre Panasonic TX-55C320E vreau sa spun ca arata impecabil si sunt convins ca imi veti da dreptate. Este asa cum ar trebui sa fie un tv in era noastra: super slim, atractiv, cu rame negre, picioare de sustinere elegante si rezistente in acelasi timp. Pe masa sau pe perete – asezati-l cum preferati.

Facand parte din gama de tv-uri lansate de Panasonic anul trecut, acest model are o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, un unghi de vizibilitate bun si tehnologii moderne de scanare progresiva si de reducere a zgomotului in mod digital. Imaginea este completata de un sistem audio format din doua boxe de 10W fiecare, care in total vor fi 20W.

Playerul multimedia integrat va permite sa redati cu usurinta date, poze, filme de pe stick direct pe displayul mai mare al televizorului. Personalizati-l cum doriti atunci cand vine vorba despre adaugarea videoclipurilor si a efectelor de fundal.

Fiind un smart tv veti avea acces usor si intantaneu la o multitudine de aplicatii (stiri, muzica, jocuri si diverse alte tipuri de continut cu caracter informativ sau distractiv). Daca pana acum urmareati aceste aplicatii de pe tableta sau de pe smartphone, iata ca acum puteti face acest lucru pe ecranul mult mai mare al televizorului si eventual chiar impreuna cu alte persoane, prieteni sau familie.

Are 4 porturi HDMI, doua intrari usb si video composite. Masoara 1240 x 789 x 344 mm cu stand si telecomanda este nelipsita din pachet. Se livreaza cu o extindere gratuita de garantie de la 2 ani la 5 ani – vezi aici detalii http://www.emag.ro/televizor-led-smart-panasonic-139-cm-full-hd-tx-55c320e/pd/DXMF6MBBM/

Comentarii

Leave a reply

Review IT