Panasonic TX-55DX600E – Smart TV cu design elegant, ecran UHD 4K de 139 cm si sunet captivant!

Cu un design premium, imagini 4K extraordinare si un sistem de TV inteligent, noul televizor LED Smart Panasonic TX-55DX600E ofera deopotriva calitatea specifica imaginilor UHD 4K, pe diagonala generoasa de 139 centimetri, precum si functii inteligente sofisticate, dar usoare de utilizat, datorita sistemului de operare Firefox OS. Acesta a aparut recent si in oferta marilor magazine online din Romania la un pret destul de avantajos pentru dotarile sale de top, remarcandu-se in principal printr-un design elegant, ecran UHD 4K de 55 inch, sunet puternic si captivant, functii Smart de ultima generatie si nu numai.

Designul sau este unul modern si extrem de atragator, inspirat din aspectul premium al mobilierului de lux, care impresioneaza printr-o combinatie de metal si material transparent intr-un cadru destul de usor, cu piedestal reglabil, aducand in acelasi timp flexibilitate si armonie in locuinta dumneavoastra. In plus, acesta are dimensiunile normale de 77,6 x 124,4 x 6,9 centimetri si o greutate de aproximativ 18 kilograme, fiind compatibil cu suportul standard de perete VESA 400 x 400 mm, pentru a il putea monta simplu si rapid direct pe perete, fara a mai fi necesara achzitionarea separata a unei comode TV.

LED Smart Panasonic, 139 cm, TX-55DX600E, 4K Ultra HD – profită acum de reducere

Display-ul LED al noului Smart TV marca Panasonic dispune de o diagonala generoasa de 139 centimetri (55 inch), rezolutie Ultra HD 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli, precum si de un contrast dinamic excelent (High Contrast), afisand asadar imagini extrem de clare si culori naturale, la unghiuri largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala extraordinara. Pe langa toate acestea, sistemul sau audio 2.0 este format din doua difuzoare stereo de 20 W (2 x 10 W), cu tehnologia superioara de sunet VR-Audio True Surround, care permit redarea unui sunet puternic si captivant, fara distorsiuni mari chiar si la un volum ridicat.Panasonic TX-55DX600E

Cu ajutorul rezolutiei incredibile de maxim 3840 x 2160 pixeli, televizorul inteligent de la Panasonic ofera imagini UHD 4K atat de detaliate si de impecabile, incat sa vi se para  ca privit mai degraba lumea reala printr-o fereastra decat la un televizor, prin intermediul mai multor caracteristici superioare de imagine. Motorul de procesare Quad Core Pro, considerat ca fiind de cel mai inalt nivel in industria televizoarelor, este folosit pentru a putea analiza si procesa rapid functii inteligente avansate, rezultatul fiind o imbunatatire dramatica a performantei de procesare pentru o utilizare confortabila a functiilor inteligente.

Televizorul LED Smart Panasonic TX-55DX600E impresioneaza, de asemenea, prin functiile sale Smart de ultima generatie, ceea ce va permite sa va bucurati de o navigare unica pe internet, vizionarea continutului online, precum si un acces rapid si intuitiv la aplicatiile pentru internet, datorita retelei Wi-Fi integrate si a sistemului de operare Firefox OS. Cu toate acestea, din dotarile noului Smart TV de la Panasonic nu lipseste tunerul digital (DVB-T/T2, DVB-C) si nici slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT