Panasonic TX-55DX603E – Smart TV cu design adaptabil, ecran 4K de 55 inch si sunet captivant!

Preţ Panasonic TX-55DX603E

Panasonic TX-55DX603E este un nou televizor LED Smart de generatie 2016, ideal pentru o camera mare de apartament sau pentru un dormitor foarte incapator, care se regaseste deja si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret potrivit pentru aspectul sau adaptabil la decor si tehnologiile sale avansate de imagine/sunet. Acesta vine cu un design subtire si elegant de culoare negru/argintiu, un ecran 4K de 139 centimetri (cu suport pentru continut video HDR), un sistem audio de maxim 20 W, noul sistem de operare Firefox OS cu interfata my Home Screen 2.0 de la Panasonic, un tuner digital incorporat, o functie monitor, un media player USB si altele.

Review Panasonic TX-55DX603E

Design-ul simplu dar modern al noului Smart TV de la Panasonic, cu materiale inspirate din designul de mobilier, se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, prin intermediul aspectului elegant de culoare negru, a ramei foarte inguste a ecranului televizorului si a piedestalului reglabil inclus, integrandu-se perfect in orice tip de decor. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 400 x 400 mm (optional) pentru a il putea monta fara probleme direct pe perete, avand dimensiunile normale de 77,6 x 124,4 x 6,9 centimetri si o greutate de aproximativ 21 de kilograme, iar puterea de consum a televizorului este de maxim 179 W.

Diagonala mare de 139 centimetri (55 inch) a noului televizor LED Smart marca Panasonic este perfecta pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni mari, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UltraHD (3840 x 2160 pixeli) pentru a va putea bucura de o experienta vizuala exceptionala, chiar la dumneavoastra acasa. Cu un constrast dinamic excelent (High Contrast), o tehnologie de atenuare adaptiva a iluminarii de fundal si mai multe tehnologii avansate de imagine (Bright Panel, HDR, 4K Pure Direct si Wide Colour Spectrum), ecranul sau plat tip LED Backlight poate afisa o imagine 4K extrem de clara si de foarte buna calitate, din aproape orice pozitie de vizionare.

Mai exact, noul Smart TV de la Panasonic este pregatit sa redea continut video HDR, cu parti luminoase care reproduc realitatea, deoarece tehnologia HDR asigura imagini mult mai apropiate de modul in care ochiul uman percepe realitate. Tehnologia Wide Colour Spectrum, capabila sa reproduca o gama larga de culori, indeplineste peste 90% din standardele DCI, astfel ca aceasta va ofera o paleta de culori in tonalitati mult mai subtile si mai nuantate. Sunetul este asigurat de un sistem audio 2.0 de maxim 20 W, cu tehnologia avansata de sunet VR-Audio True Surround, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, fara a distorsiona aproape deloc sunetul redat.

Televizorul LED Smart Panasonic TX-55DX603E are la baza noul sistem de operare Firefox OS cu interfata my Home Screen 2.0 de la Panasonic, pentru a putea beneficia de o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, dar si de un acces intuitiv la Live TV si la mai multe aplicatii de internet (YouTube, Netflix si altele). In plus, noul Smart TV de la Panasonic mai include un tuner digital (DVB-T2/C/S2) si slot CI+ pentru a receptiona programele TV digiale/HD, o functie monitor pentru a-l putea utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop sau la o consola de gaming, precum si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB.

Părerea noastră despre produs

Noul televizor LED Smart Panasonic TX-55DX603E va permite sa va bucurati de o experienta superioara de vizualizare 4K, pe diagonala de 139 centimetri, un sunet puternic si captivant, cu ajutorul sistemului audio de maxim 20 W, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin intermediul noului sistem de operare Firefox OS cu interfata my Home Screen 2.0 de la Panasonic. Astfel ca, noul Smart TV de la Panasonic reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc nou televizor 4K inteligent si de dimensiuni mari, cu un ecran de foarte buna calitate, tehnologii avansate de imagine/sunet si mai multe functii Smart de ultima ora, la un pret ok de achizitionare pentru un buget mediu.

Panasonic TX-55DX603E

Televizor LED Smart 4k

– Părerea clienţilor –

Un televizor 4K inteligent de generatie actuala, disponibil la un pret ok de achizitionare. Este elegant si foarte subtire, are o imagine 4K si un sunet stereo de calitate foarte buna, iar acesta este echipat cu noul sistem de operare Firefox OS.

L-am cumparat pentru raportul ok calitate/pret si pot spune ca sunt foarte multumit de achizitia facuta. Il folosesc pentru a naviga pe internet, a viziona continutul online in 4K si altele, iar in restul timpului il utilizez ca monitor secundar la PC.

Este un televizor Smart complet echipat pentru continutul video HDR la rezolutie 4K. Acesta arata foarte bine montat pe perete, imaginea redata este foarte clara si de inalta rezolutie, iar functiile inteligente completeaza perfect acest televizor.

Modern, inteligent si destul de mare. Noul Smart TV de la Panasonic se potriveste perfect in sufragerie, reda o imagine 4K foarte buna calitate si vine cu sistemul de operare Firefox OS. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu placere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT