REVIEW: Televizor LED Smart Panasonic TX-58DX703E – Cu contrast nativ Brilliant Contrast!

Seria TX-58DX703E este poarta de acces către Panasonic cu High Dynamic Range, video și, desigur,  o rezoluție 4K Ultra HD.  Cu sistem de iluminare din spate, Panasonic TX-58DX703E  are o prezentare superbă de culori, dar, pentru mulți, chiar și așa, prețul ar putea părea ceva mai ridicat.

Preț Panasonic TX-58DX703E

Primul lucru pe care poți să-l spui despre Panasonic TX-58DX703E este că se va potrivi  perfect pe orice perete, spre deosebire de unele dintre televizoarele Hi-Fi lansate în ultimii doi ani, care datorită dimensiunii, pot fi amplasate în orice spațiu disponibil. Pentru a fi totuși sincer, nu cred că o formațiune arata mai bine decât cealaltă, asa că din punct de vedere estetic, acesta își merită toți banii.

 REVIEW Panasonic TX-58DX703E

Din punct de vedere al designului, Panasonic TX-58DX703E, nu este cu nimic mai prejos decât alte televizoare din aceeași gama, de la alți producători, acesta dispunând de o culoare argintie și un ecran  luminos, ce este îmbogățit cu multe culori. Dacă ești în căutarea unui televizor 4K și a unor imagini cu interval dinamic ridicat, aruncă o privire către Panasonic TX-58DX703E.  Cu HDR, acesta este capabil să afișeze atât zone foarte luminoase, cât și zone foarte întunecate pe ecran, fără a pierde niciun detaliu. Albul este foarte luminos, iar negrul foarte intens, și indiferent de intensitate, detaliile sunt foarte evidențiate. Acest lucru se datorează contrastului nativ  Brilliant Contrast.

Calitatea imaginii pe Smart TV Panasonic TX-58DX703E este excelentă.  Performanțele HDR impresionează așa cum ar trebui, iar din punct de vedere tehnic oferă un interval dinamic mai mare, în comparație cu alte serii mai ieftine. Imaginile generale 4K arată foarte bine, definind standarde de înaltă calitate. Mișcările rapide sunt redate cu naturalețe, oferind imagini competente. Submeniul oferă acum control asupra HDMI EOTF Type și HDMI Type colorimetrie.

Cu tehnologia Wide Colour Phosphor sunt reproduse  o gamă largă de culori, capabile să încânte orice privitor. Paleta de culori este mult mai vie cu tonalități mult mai nuanțate. Una dintre caracteristicile cheie pentru care Panasonic TX-58DX703E ar trebui ales, este sistemul TV FirefoxOS inteligent. Pur și simplu funcționează în moduri în care nici măcar Android nu ar da așa o mare constanță. Este ușor de operat și cu sistemul de operare webOS, putând comunica cu alte dispozitive inteligente din casa ta, cum ar fi aplicația ”service s.o.s.”  pentru mașina de spălat.

Principalele caracteristici:

  • Tip TV: LED Smart TV
  • Funcție: monitor
  • Gama: 2017
  • Sistem audio: Stereo
  • Caracteristici superioare de sunet: VR-Audio, Master Surround, Dolby Audio Mod sunet: Standard/Music/Ambience/User
  • Diagonala (cm) : 146
  • Tip ecran: plat
  • Rezoluție: 4K Ultra HD
  • Caracteristici superioare de imagine: Bright Panel (Panou luminos), Mod imagine, Local Dimming, 4K Pure Direct
Panasonic TX-58DX703E

146 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră

Panasonic TX-58DX703E folosește un panou LCD de la Innolux, care conduce la un nivel de negru chiar impresionant de profund. Luminozitatea oferită este de 120 cd/mp. Acest lucru se datorează contrastului nativ Brilliant Contrast și a panoului luminos Bright Panel. Televizorul dispune de diverși conectori pentru conectarea diferitelor dispozitive externe, iar pentru conectivitate a fost dotat cu tehnologia Wi-Fi. Tunetul digital permite recepționarea canalelor TV  cu fluxuri de date prin radio-frecvenţă, pe două căi aeriene și cu fluxuri de date prin cablu. Panasonic TX-58DX703E este excelent.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT