REVIEW: Televizor LED Smart Panasonic TX-58DXM710 – Ultra slim, perfect pentru living!

TX-58DXM710 este  un televizor de tip LED Smart destul de impozant, cu ecranul plat și diagonala de 146 cm.  Cu rama super-slim argintie și abia dacă se zăresc două piciorușe foarte ingenioase, care poate fi atașate fie spre centrul ecranului sau la colțurile de jos extreme, aceasta nu domină decorul camerei când este oprit și nu distrage atenția de la imagine, atunci când este pornit.

Preț Panasonic TX-58DXM710

Ignorând picioarele, acesta este destul de svelt, cu spatele drept,  dar încă se mai găsește câte un loc pentru conexiuni care includ trei porturi HDMI, trei porturi USB-uri pentru redare multimedia și LAN, acum obligatoriu cu opțiuni integrate de rețea Wi-Fi.  Acreditările de imagine merg dincolo de conținutul ridicat cu interval dinamic HDR, alături de rezoluția 4K  Ultra HD și toate acestea la un preț destul de convenabil.

 REVIEW Panasonic TX-58DXM710

Nu este surprinzătoare, amploarea suportului HDR la acest preț.  Acesta poate atinge specificațiile cerute de standardul HD Premium Ultra, însă panoul este de doar 8 biți, mai degrabă decât o unitate de 10-biți. Însă poate atinge  cerințele de luminozitate sau culoare.  Televizorul LED Smart Panasonic TX-58DXM710 este capabil de a oferi cel puțin un anumit impact în ceea ce privește conținutul HDR, acesta putând fi un interpret bun al conținutului standard de interval dinamic, pentru  majoritatea dintre utilizatorii care  vor să petreacă mai mult timp în fața ecranului.

Tehnologia de iluminare utilizată la televizorul LCD, este chiar mai importantă decât era înainte, aceasta fiind  Bright Panel. Calitatea imaginii pe TX-58DXM710 este excelentă și nu scade sub nivelul adecvat. Acesta este un model Smart TV care prezintă specificații remarcabile. 4K oferă o rată de împrospătare ridicată, ceea ce face ca imaginea să fie de înaltă calitate, ajutând  sistemul de operare bazat pe Firefox OS. Consumul de energie electrică este foarte mic, datorită clasei de rating A.

Sunetul acestui  smart TV este dat de două difuzoare de câte 10W fiecare, realizând un total de procesare audio VR-Audio Master Surround. Panasonic, 146 cm, TX-58DXM710  are un sistem de operare bazat pe Firefox OS, oferind un bogat sortiment de aplicații. Acest lucru oferă fluiditate  la navigare. Ecranul său poate fi complet personalizat, pentru tot conținutul așa cum, de obicei, sunt emisiunile TV, video, streaming.  Orice aplicație poate accesată rapid și ușor. Oferă, de asemenea, aplicații disponibile pentru  smartphone sau tabletă, cu Panasonic Remote care devine un emițător de control la distanță.

Principalele caracteristici:

  • Tip TV: LED Smart TV
  • Funcție: monitor
  • Gama: 2017
  • Sistem audio: Stereo
  • Caracteristici superioare de sunet: VR-Audio Master Surround, Dolby Audio, Mod sunet: Standard/Music/Ambience/User
  • Diagonala (cm) : 146
  • Tip ecran: plat
  • Rezoluție: 4K Ultra HD
  • Caracteristici superioare de imagine: Bright Panel (Panou luminos), Mod imagine, Local Dimming, 4K Pure Direct

Panasonic TX-58DXM710

146 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră

În ceea ce privește imaginea, Panasonic TX-58DXM710 se poate evidenția datorită înaltei calități. Printre caracteristicile cele mai interesante se numără rezoluția 4K Ultra HD și suportul HDR. Datorită acestor caracteristici, imaginile Smart TV-ului sunt mult mai realiste, cu mai multe detalii și mult mai clare. Sunetul devine performant datorită caracteristicilor speciale de sunet: VR-Audio Master Surround, Dolby Audio, Mod sunet: Standard/Music/Ambience/User. Panasonic TX-58DXM710 este frumos și elegant, iar noi îl recomandăm tuturor!

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT