Philips 227E6LDSD/00 – monitor LED FHD cu diagonala de 21,5 inch si SmartImage Lite!

Philips 227E6LDSD/00 este un nou model de monitor LED cu diagonala de 21,5 inch si rezolutie Full HD din gama Home & Office a companiei olandeze Philips, perfect pentru utilizarea normala de zi cu zi si chiar gaming la un nivel destul de bun. Acesta vine in principal cu un design elegant, ecran Wide cu SmartImage Lite, un timp de raspuns de doar o milisecunda si un raport de aspect a imaginii de 16:9, dar si tehnologie MHL pentru dispozitivele mobile.

Monitorul LED de la Philips ofera un design atragator ce se va potrivi perfect pe orice tip de birou si nu numai, gratie carcasei elegante de culoare neagra, standului modern si foarte stabil integrat, dar si a pictogramelor tactile inteligente de reglare al monitorului. In plus, acesta are o greutate de aproximativ 2,95 kilograme si masoara 40 de centimetri (cu stand) / 31,8 centimetri (fara stand) pe inaltime, 51,1 centimetri lungime si o adancime de 21,2 centimetri (cu stand) / 3,6 centimetri (fara stand).

PROMOȚIE Philips 21.5″, Wide, Full HD, DVI-D, MHL-HDMI, 1ms – verifică preț

Display-ul Wide de tip LCD LED este iluminat din fundal cu W-LED-uri si dispune de o diagonala decenta de 21,5 inch la rezolutie uimitoare de maxim 1920 x 1080 pixeli (Full HD), un timp incredibil de raspuns de numai o milisecunda, contrast dinamic de 20000000:1, o luminozitate de 250 cd/mp, dimensiune punct de 0,248 si de o rata de refresh pe orizontala 30 – 83 kHz si pe verticala 56 – 75 Hz, toate acestea contribuind la afisarea unor imagini Full HD incredibile si de cea mai buna calitate.Philips 227E6LDSD 00

SmartImage Lite este o combinatie exclusiva de tehnologii Philips de ultima generatie pentru analizarea si optimizarea continutului Full HD afisat pe ecranul LED de 21,5 inch. Conform scenariului selectat de dumneavoastra, SmartImage Lite imbunatateste dinamic contrastul, saturatia culorile si chiar definitia imaginilor si totodata a clipurilor video, ceea ce va permite sa va bucurati de performante exceptionale de afisare in timp real, chiar la dumneavoastra acasa prin apasarea unui singur buton.

Cu toate acestea, monitorul LED Philips 227E6LDSD/00 este dedicat in special pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, beneficiind de interfata mobila audio/video Mobile High Definition Link (MHL) pentru conectarea directa a smartphone-urilor, tabletelor si a altor device-uri portabile la monitor, oferindu-va asadar posibilitatea de a reda simplu si rapid continutul mobil pe un ecran mai mare prin intermediul unui cablu optional MHL.

Tehnologia speciala SmartContrast de la Philips analizeaza continutul de inalta definitie pe care doriti sa il redati, regland in mod automat culorile si controland intensitatea luminii de fundal pentru imbunatatirea dinamica a contrastului, in ceea ce priveste obtinerea celor mai bune imagini digitale si clipuri video. Pe langa toate acestea, modul Economic ajusteaza automat contrastul si regleaza in acelasi timp iluminare de fundal pentru afisarea preciza a aplicatiilor de zi cu zi si un consum redus de energie.

Comentarii

Leave a reply

Review IT