Televizor LED Philips, HD, 61 cm, 24PHH4000 – TV din gama 2015

Philips 24PHH4000, un televizor din gama 2015 care m-a uimit datorita caracteristicilor dar si a pretului destul de scazut. Nu este un SMART TV asa ca nu asteptam, dar este un TV foarte bun pentru incaperile mai mici, pentru dormitoarele copiilor sau de ce nu pentru o bucatarie mai mare.

Remarcam inca de la inceput calitatea imaginii, aceasta vine cu Digital Crystal Clear si 100 Hz Perfect Motion Rate, doua dintre caracteristicile superioare ale imaginii despre care as putea spune ca aduce un plus de claritate, o imagine mult mai bine conturata, fara frame-uri si cu o luminozitate foarte buna.

Design-ul as putea spune ca pastreaza putin din vechile modele, rama este destul de vizibila si aduce un contur foarte bun pentru o imagine cat mai bine conturata, un design pe cat se poate de modern. TV-ul este de culoare neagra, asa ca putem spune ca se potribeste oricarui decor, indiferent de mobila pe care o avem in casa.

   Vezi AICI pretul pentru televizorul Philips 24PHH4000   

Philips 24PHH4000 are o diagonala de 61 cm, un TV nici prea mare dar nici prea mic, vine cu o rezolutie HD 1366 x 768, un aspect al imaginii 16:9 si o luminozitate de 200 cd/mp, de asemenea nu avem cum sa nu remarcam caracteristicile superioare ale imaginii despre care am discutat si mai sus: Digital Crystal Clear si 100 Hz Perfect Motion Rate.

24PHH4000 Philips

Cu ce dimensiuni vine acest televizor am putea spune ca sunetul ce are o putere de 5W este mai mult decat suficient, plus ca si aici putem remarca, caracteristicile superioare ale sunetului, acestea sunt: Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller ,Bass Control si Smart Sound, toate acestea nu fac decat sa avem un sunet mai clar si mai puternic.

Ma bucur ca cei de la Philips au pus pe noile modele Player multimedia integrat, astfel putem reda fara nici un fel de problema filme si videoclipuri direct de pe stick sau de pe un HDD extern, o functie absolut remarcabila care compenseaza lipsa SMART TV-ului.

Este uimitor ca desi are o diagonala considerabila de 61 cm, vine cu o greutate doar de 3.2 kg, este un TV LED si asta inseamna ca avem si un consum redus de energie electrica, plus ca LED-urile au in general o durata mult mai mare de viata fata de un LCD clasic.

Ca si conectivitate putem remarca cele doua porturi HDMi dar si intrarea USB 2.0, la care mai putem adauga iesirea audio digitala si intrarea PC D-sub 15 pini.

Un punct forte il reprezinta Slotul CI+, foarte important pentru cei care au televiune digitala, astfel prin prezenta acestui port doar introducem cartela data de furnizorul de televiziune si nu mai suntem nevoiti sa cumparam reciver-ul sau sa-l inchiriem.

Philips 24PHH4000 este alegerea perfecta pentru acest buget, un televizor nu prea sofisticat, un TV din gama 2015 care vine cu o imagine foarte buna.

Comentarii

Leave a reply

Review IT