Philips 32PFS6402/12 – televizor Full HD de 80 centimetri, cu tehnologia Ambilight si sistem de operare Android!

 Preţ Philips 32PFS6402/12

Astazi va prezentam modelul Philips 32PFS6402/12, un nou televizor LED inteligent cu diagonala de 80 centimetri, rezolutie Full HD de 1080p, tehnologia Ambilight si sistemul de operare Android, pe care il recomandam pentru o bucatarie moderna, camera copiilor sau pentru oricare alta incapere. Noul Smart TV de la Philips este disponibil deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romaina la un pret destul de ok pentru caracteristicile foarte bune ale acesteia, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte mare al persoanelor sau familiilor interesate de noul televizor Smart Philips.

 Review Philips 32PFS6402/12

Pe partea de aspect, design-ul modern si foarte elegant al noului Smart TV din gama 2017 de la Philips se va integra perfect in orice tip de decor al locuintei voastre, beneficiind de o carcasa subtire de culoare alba, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si de un suport integrat. Diagonala normala de 80 centimetri (32 inch) a noului televizor LED Smart marca Philips este ideala pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia Full HD (1920 x 1080 pixeli) pentru a va bucura de o experienta vizuala excelenta, din aproape orice pozitie de vizionare.

In ceea ce priveste tehnologiile de imagine, noul procesor de imagine Philips Pixel Plus Ultra HD va afisa cele mai bune imagini la rezolutie Full HD, deoarece aceasta optimizeaza calitatea imaginii redate pe ecranul televizorului. Tehnologia Ambilight pe doua laturi va ofera o experienta captivanta de vizionare chiar in locuinta voastra, proiectand pe peretele din spatele televizorului culorile din imaginea de pe ecran. Sunetul este asigurat de un sistem audio de maxim 16 W, cu tehnologiile de sunet Clear Sound si Smart Sound Mode, pentru a va bucura de o experienta la fel de captivanta ca si cea vizuala.

Noul televizor LED Smart Philips 32PFS6402/12 se bazeaza pe un sistem de operare Android, pentru a va bucura de o navigare rapida pe internet, vizionarea continului online si de un acces rapaid si intuitiv la Live TV, servicii de tip VOD (YouTube, Netflix si altele) si la mai multe aplicatii de internet. Noul Smart TV de la Philips include un tuner digital si slot CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca pe un simplu monitor la PC/consola de gaming, dar si un media player USB pentru a reda continutul multimedia de pe dispozitivele USB (stick USB/hard disk extern).

Philips 32PFS6402/12

80 cm, Full HD, Android

 Părerea noastră despre produs

Noul televizor LED Smart Philips 32PFS6402/12 reprezinta, dupa parerea noastra, o optiune perfecta pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui nou televizor Full HD de dimensiuni normale, cu cateva tehnologii avansate de imagine/sunet si tehnologia unica Ambilight a celor de la Philips. In plus, acesta va permite sa va bucurati de o experienta excelenta de vizualizare Full HD, un sunet puternic si foarte captivant, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin intermediul ecranului Full HD de 80 centimetri, sistemului audio de maxim 16 W si a sistemului de operare Android.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT