Philips 32PHH4201 – Cu tehnologia Digital Crystal Clear

Preț Philips 32PHH4201/88

Philips 32PHH4201/88 reprezintă idealul TV în orice moment. Philips LED TV seria 4201 cu tehnologia Digital Crystal Clear, îți oferă atât imagini clare cât și un sunet la fel de clar. Acesta este echipat cu toate caracteristicile necesare pentru a te bucura de vizionarea programelor TV,  inclusiv de suplimentele confortabile ale porturilor USB și HDMI. Cadrul ultra-subțire nu se limitează doar la imaginea ecranului televizorului, ci îl face modern și elegant, pentru a putea fi dispus oriunde în casa ta. Standul creat de designeri, are un efect modern, care accentuează eleganța liniilor sale. Motivul pentru care echipa de designeri a creat acest stand original, a fost acela de a se potrivi cu orice interior. Prețul televizorului Philips 32PHH4201/88 este foarte mic.  Mai mult decât atât, acesta este și redus, ajungând sub limita unui salariu mediu pe economie.

Philips 32PHH4201

Review Philips 32PHH4201/88

Philips 32PHH4201/88  nu este un smart TV, însă este un  LED, cu funcția de monitor, ce face parte din gama 2017.  Cu o carcasă de culoare neagră și rama foarte subțire, de jur împrejurul ecranului de 80 de cm, televizorul poate fi montat pe peretele bucătăriei sau a dormitorului mic al copilului. Tehnologia Digital Crystal Clear dezvoltată de Philips, îți permite să te bucuri de imagini naturale din orice sursă. Televizorul  Philips 32PHH4201/88 te surprinde cu imaginile excelente, având un contrast optim, o paletă de culori încântătoare și claritate.

Calitatea imaginii este importantă, modelul convențional al televizorului HD, având anumite abilități, cu așteptări pe măsură. Îți poți imagina și totul poate deveni realitate. Cu luminozitatea ridicată, cu contrastul și culorile cu adevărat surprinzătoare, televizorul Philips 32PHH4201/88 îți poate oferi imagini naturale. Displayul plat al televizorului are o diagonală de 80 cm, iar rezoluția ecranului HD este de 1360 c 768 pixeli. Pe un aspect de imagine 16:9, ecranul oferă o luminozitate de 200 cd/mp. Pentru calitatea imaginii, televizorul vine cu caracteristica superioară de imagine Digital Crystal Clear.

Sunetul televizorului este asigurat de sistemul sonor Stereo, cu boxe integrate, ce dau o ieșire a sunetului de 16 wați. Sunetul clar și performant este dat de caracteristicile superioare de sunet Clear Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume, Auto Volume Leveller, Bass Control și Smart Sound. Recepția și transmisia emisiunilor canalelor TV se fac cu ajutorul unui tuner digital DVB-T/C și o antenă, având conexiuni Slot CI+, 1 x Audio in și o multitudine de conectori, printre care și 2 porturi HDMI.

Părerea noastră despre produs

Televizorul Philips 32PHH4201/88 deși nu este un smart TV, oferă calitate prin tehnologiile integrate și prin calitatea lui de monitor TV. Nimic nu se compară cu adrenalina din  timpul jocului, a vizionării unui eveniment sau a unui thriller incitant. Philips cu indicator LCD oferă o rată perfectă de 100 Hz, oferind un transfer lin de scene dinamice, pentru plăcerea din inima ta. Datorită caracteristicilor speciale Autozoom, Super zoom și Teletext ai nevoie doar de o telecomandă pentru a efectua majoritatea operațiunilor.  Poți deține controlul televizorului, a DVD-ului, a Blu-Ray-ului sau a sistemului home theater. Cu ajutorul browser-ului poți conecta orice dispozitiv extern pentru a reda conținutul pe ecranul televizorului.

 – Părerea clienților –

Indicele de performanță a imaginii combină tehnologia Philips pentru display, cu tehnologia avansată de procesare a imaginii. Acest lucru înseamnă claritate, scene dinamice, contrast și reproducerea culorilor. Indiferent de sursă, mă pot bucura de imagini clare, cu detalii impresionante, nuanțe profunde de alb și negru și culori bogate și naturale. Îl recomand!

Cu ajutorul unui singur cablu HDMI, care transmite semnale video și audio de pe un dispozitiv pe ecranul televizorului, am rezolvat problema firelor încâlcite. HDMI transmite semnale necomprimate, oferind cea mai bună calitate a imaginii transferate de la sursă. Tehnologia Digital Crystal Clear îmi permite să mă bucur de imagini foarte frumoase și foarte naturale. De multe ori stau cu prietenii în fața televizorului și sunt surprins de imaginile excelente, clare, cu un contrast optim.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT