Philips 32PHT4112/12 – LED TV cu ecran HD de 80 centimetri si sistem stereo de 16 W!

 Preţ Philips 32PHT4112/12

Ideal pentru urmarirea programelor TV sau utilizarea ca monitor PC, astazi va prezentam modelul Philips 32PHT4112/12, un televizor LED cu diagonala de 80 centimetri, rezolutia HD Ready si sistem audio de 16W, pe care il recomandam pentru o bucatarie moderna, o camera de apartament sau un dormitor nu foarte spatios. Acesta se regaseste in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG, la un pret destul de ok pentru caracteristicile sale bune de imagine/sunet, in timp ce magazinele online va ofera livrarea gratuita a produsului si garantia inclusa a producatorului.

 Review Philips 32PHT4112/12

Pe partea de aspect, design-ul minimalist si modern al LED TV-ului de la Philips, cu o carcasa subtire de culoare neagra, o rama destul de ingusta a ecranului TV-ului si un suport standard integrat, care se va integra in orice decor din locuinta voastra, potrivindu-se perfect intr-o camera de apartament sau intr-un dormitor nu foarte spatios. Noul televizor HD Philips este compatibil cu suportul de perete VESA 20 x 20 cm (neinclus in pachet) pentru a-l monta direct pe perete, in timp ce acesta are dimensiunile de 43,5 x 73,2 x 8,2 centimetri, o greutate de aproximativ 4 kilograme si un consum la functionare de 27W.

Diagonala normala de 80 centimetri (32 inch) a televizorului Philips se potriveste perfect intr-o bucatarie moderna, camera copiilor si altele, in timp ce acesta suporta rezolutia HD (1366 x 768 pixeli) ce afiseaza o imagine clara si de inalta definitie. Tehnologia Digital Crystal Clear va ofera imagini bune si destul de naturale din orice sursa, fie ca urmaresti emisiunea preferata sau vizionezi cu prietenii un videoclip, va veti bucura in oricare situatie de un contrast, culoare si o claritate optima. Sunetul este asigurat de un sistem audio de 16W, care va reda un sunet puternic si destul de precis, gratie tehnologiilor de sunet.

Televizorul LED HD Philips 32PHT4112/12 este prevazut cu tunerul digital DVB-T/T2/C si slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, fara a avea nevoie de un decodor extern sau media box, indiferent de distribuitorul de televiziune prin cablu. In plus, LED TV-ul de la Philips include o functie monitor pentru a-l utiliza ca monitor la PC, laptop sau la consola de gaming, prin intermediul celor doua porturi digitale HDMI, precum si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB externe, cu ajutorul portului USB 2.0 incorporat.

Philips 32PHT4112/12

80cm, 32PHT4112/12, HD

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca televizorul Philips 32PHT4112/12 este, dupa parerea noastra, solutia ideala pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui nou televizor HD de dimensiuni normale, fara functii inteligente si caracteristici superioare, la un pret destul de ok. In plus, televizorul LED de la Philips va ofera o imagine clara si luminoasa, pe diagonala de 80 centimetri, respectiv un sunet puternic si destul de precis, cu ajutorul sistemului audio de 16W, totul fiind ambalat intr-un aspect modern de culoare negru, fie amplasat pe o comoda TV sau montat direct pe perete.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT