REVIEW: Televizor Smart Philips 43PUS6162/12 – Aduce un plus de nuanță și culoare în casa ta!

 TV Philips 43PUS6162/12

Philips 43PUS6162/12 este un model mid-range bine echipat, având rezultate în general, destul de bune. Acest Smart TV îți oferă posibilitatea de a te conecta la internet atât prin cablu cât și prin Wi-Fi. În aplicațiile sale sunt incluse Netflix și YouTube, și de asemenea un browser web încorporat. Panoul IPS și motorul de procesare video, oferă un contrast dinamic foarte bun și culori foarte apropiate de cele naturale.

Televizor Smart Philips, 108 cm, 43PUS6162/12, 4K Ultra HD

Philips 43PUS6162/12 este conceput cu un design foarte elegant care va da o notă modernă casei tale. Cu caracteristici superioare de imagine, Smart TV-ul oferă imagini de o calitate deosebită, captivantă.  Sunetul oferit te va duce cu gândul la lumea fantastică a scenelor de film.  Dotat cu tehnologii de  ultimă oră, elegant și foarte rafinat, Philips 43PUS6162/12 îți poate oferi experiențe care te vor încânta, dorindu-ți tot mai mult compania lui.

Cu o carcasă de culoare neagră, cu un aer misterios și incredibil de fascinant, Philips 43PUS6162/12 se arată impozant pe peretele casei tale, afișând  o eleganță debordantă și un nou stil. Cu designul său impozant, prietenii tăi se vor minuna de cât de multe poate oferi. Philips 43PUS6162/12 este un Smart TV de tip LED, cu o diagonală de 108 cm, fiind recomandat pentru o sufragerie sau chiar un dormitor, putând să te încânta cu imaginile sale viu colorate seară de seară.

Philips 43PUS6162/12 deține funcția de monitor și face parte din gama 2017. Ecranul său plat are o rezoluție 4K Ultra HD, oferind imagini impresionat de frumoase, cu un contrast dinamic ridicat, evidențiind detaliile chiar și din cele mai întunecare sau luminoase imagini. Sistemul audio integrat este de tip Stereo, cu o ieșire a sunetului de 20 de wați. Recepția și transmisia programelor și a canalelor TV, se realizează cu ajutorul unui tuner digital DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2, conexiunile realizându-se cu ajutorul a trei porturi HDMI și două porturi USB, precum și cu o intrare pentru antenă.

 Cele mai importante caracteristici

 • Tip: LED
 • Tip TV: Smart TV
 • Funcție: monitor
 • Gama: 2017
 • Sistem audio: Stereo
 • Caracteristici superioare de sunet: Incredible Surround, Sunet Clar, Echilibrare automata a volumului, Smart Sound Mode
 • Diagonala (cm):108
 • Rezoluție: 4K Ultra HD
 • Ecran: plat
 • Recepție: tuner digital DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
 • Caracteristici superioare de imagine: Micro Dimming,700 PPI, Natural Motion, HDR Plus, Pixel Plus HD

Preț Televizor Smart Philips 43PUS6162/12

Televizorul Smart Philips 43PUS6162/12 are un preț care la prima privire poate părea ceva mai mare. Însă chiar și așa, acest lucru se datorează funcțiilor Smart și a tehnologiilor integrate. Raportul dintre preț și calitate este unul destul de bun, dacă ținem cont că televizoarele Smart în general au un preț mai mare. Pentru a beneficia de calitățile lui, intră pe site-ul unuia dintre cele mai mari platforme de comerț online, pentru a-l comanda și a te bucura de el în propria ta casă.

Philips 43PUS6162/12

4K Ultra HD, SMART, 108 cm

 Părerea noastră

Philips 43PUS6162/12 este un Smart TV cu funcții impresionante, deși nu foarte noi. Smart TV-ul deși face parte din gama 2017, nu are integrate tehnologii de ultimă oră, însă deține funcții Smart inteligente. Cu caracteristicile superioare de imagine și de sunet, Smart TV-ul oferă  imagini incredibil de frumoase, cu o paletă de culori mult îmbogățită și cu un contrast bine definit, evidențiind orice detaliu, iar sunetul este destul de performant, datorită caracteristicii superioare Incredible Surround. Îl recomandăm cu toată încrederea.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT