Philips 43PUS6501/12 – televizor Smart LED 4K UHD cu diagonala de 108 cm si tehnologie Ambilight!

Dotat cu functie Smart TV,  tehnologie Philips Ambilight si sistem de operare Android 5.1 Lollipop, noul televizor Smart LED Philips 43PUS6501/12 din gama 2016 este alegerea perfecta pentru toti cei care vor sa experimenteze calitatea uimitoare a imaginilor 4K UHD si sa se bucure de un mod unic de vizionare, chiar la ei acasa. Acesta a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret bun, impresionand in principal printr-un design ultra-subtire, ecran curbat LED 4K UHD de 108 centimetri, sunet captivant si puternic, tuner digital si multe altele.

Display-ul curbat de tip LED dispune de o diagonala generoasa de 43 inch (108 centimetri) la rezolutia incredibila Ultra HD / 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli, o luminozitate foarte buna de 400 cd/mp si mai multe tehnologii superioare de imagine, si anume Micro Dimming Pro, Ultra Resolution, Natural Motion si nu in ultimul rand Pixel Precise Ultra HD, afisand asadar imagini uimitoare cu un constrast superior si claritate imbunatatita la o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD.

PROMOȚIE Philips, 108 cm, 43PUS6501/12, 4K Ultra HD – verifică preț

Tehnologia unica Ambilight de la Philips transforma ecranul normala intr-unul mult mai larg pentru a va bucura de o experienta de vizionare extraordinara si foarte captivanta, proiectand un halo de lumina din doua laturi ale ecranului televizorului inteligent direct pe peretele inconjurator. Cu ajutorul acestei tehnologii de ultima generatie, culorile vii si imaginile vibrante depasesc rama foarte subtire a ecranului LED intr-un mod inteligent, fiind astfel proiectate pe peretele inconjurator al TV-ului de la Philips.Philips 43PUS6501 12

Motorul de procesare Philips Pixel Precise Ultra HD asigura convertirea tuturor imaginilor primite la rezolutia exceptionala UHD de foarte buna calitate, ceea ce va permite sa va bucurati de imagini line si foarte clare, chiar si in timpul miscarii. Tehnologia speciala Micro Dimming Pro permite optimizarea contrastului televizorului dumneavoastra, in functie de conditiile de iluminat din camera unde este amplasat, gratie unui software special ce analizeaza imagine in 6400 de sectiuni diferite.

Sistemul audio este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de pana la 20 W si tehnologiile superioare de sunet DTS, Clear Sound si Smart Sound, care permit redearea unui sunet captivant, puternic si de inalta fidelitate, fara disporsiuni mari chiar si la un volum destul de ridicat, completand astfel intreaga experienta unica de utilizare a noului televizor inteligent de la Philips. In plus, tehnologia Philips Double Ring ofera o miscare mai ampla a difuzoarelor pentru a beneficia de un sunet mult mai puternic si totodata de un bas profund.

Comentarii

Leave a reply

Review IT