Philips 43PUS6804/12

REVIEW – Philips 43PUS6804/12

Philips 43PUS6804/12

In prezent, se pare ca tehnologia proprietara Ambilight de la Philips devine tot mai accesibila pentru utilizatori si asta poate din cauza faptului ca ceilalti producatori cunoscuti vin cu modele din ce in ce mai bune, la preturi avantajoase pentru orice buget. Acum, daca erati interesati de achizitionarea unui nou televizor cu Ambilight si nu ati optat deja pentru un model Philips sau unul de la alt producator, noi va propunem sa aruncati o privire asupra modelului Philips 43PUS6804/12.

Acesta reprezinta un televizor inteligent de generatie 2019, echipat cu tehnologia Ambilight pe trei laturi, ce detine o diagonala de 108 centimetri, are rezolutia 4K UltraHD de 2160p si suporta continutul video HDR, inclusiv sunetul si formatele video Dolby. Noul televizor marca Philips se afla deja in oferta partenerilor online Philips din Romania si poate fi achizitionat la un pret foarte bun pentru un model actual de la Philips, cu tehnologia proprietara Ambilight, in special daca prindeti produsul la reducere.

 Review Philips 43PUS6804/12

Imediat ce despachetam produsul, avem parte de un aspect modern tip minimalist si un finisaj premium la exterior, asta avand in vedere ca discutam despre un model entry-level de Smart TV. Acesta are o carcasa subtire si complet argintie, impreuna cu o rama ingusta de jur imprejurul ecranului, si un stand bine finisat, tot de culoare argintie, care se potriveste perfect cu rama ecranului. Noul Smart TV Philips poate fi utilizat atat amplasat pe o comoda TV, cu ajutorul standului modern integrat, cat si montat direct pe perete pentru mai mult spatiu in locuinta, prin intermediul suportului de perete VESA 200×200 milimetri (neinclus in pachet).

Diagonala televizoarelor Philips din seria 6804 pleaca de la aproximativ 108 centimetri (43 inci) si ajunge pana la 164 de centimetri (65 inci), numai ca pe piata locala sunt disponibile in magazinele partenere doar modelele de 43 inci, 50 inci si de 55 inci. Ecranul plat tip LED Backlight este compatibil cu intervalul dinamic ridicat (inclusiv Dolby Vision) si dispune de cateva tehnologii avansate (Micro Dimming, Pixel Precise UltraHD), asadar imaginile redate sunt clare si naturale la rezolutia UltraHD 4K de 2160p. In plus,  experienta vizuala este imbunatatita semnificativ de catre tehnologia proprietara Ambilight celor de la Philips, ce este prezenta pe trei dintre laturile televizorului si extinde culorile din scene pe peretele din spate.

Sunetul este asigurat de un sistem audio decent de maxim 20W, compatibil cu Dolby Atmos si alte cateva tehnologii avansate (Incredible Surround, Smart Sound), ce reda un sunet destul de bun in gama sa de pret. Philips 43PUS6804/12 vine preinstalat cu noul sistem de operare proprietar Saphi, o platforma usoara de utilizat de aproape orice persoana si compatibila cu Google Assistant sau serviciile cunoscute de streaming precum YouTube, Netflix sau Amazon Prime. Acesta poate receptiona toate programele TV digitale sau HD ale distribuitorul de televiziune prin cablu, reda continutul media preferat de pe dispozitivele externe USB si poate fi utilizat usor ca monitor extern la PC sau consola de jocuri.

 Părerea noastră despre produs

Philips 43PUS6804/12 este unul dintre cele mai accesibile modele 2019 de televizoare inteligente de la Philips, echipat cu tehnologia Ambilight pe toate cele trei laturi, care detine si compatibilitate cu sunetul si cu formatele video Dolby premium. Per total, suntem de parere ca este un best-buy, la momentul redactarii review-ului, pentru oricine se afla in cautarea unui nou televizor modern si inteligent, cu o imagine buna si sunet decent, asta bine-inteles daca vor sa beneficieze de functia exclusiva Ambilight.

Comentarii

Leave a reply

Review IT