Philips 49PUH6101/88 – televizor Smart LED cu diagonala mare de 123 cm si rezolutie UHD 4K!

Philips 49PUH6101/88 este un nou model de Smart TV LED 4K de 123 de centimetri din seria 6000 a companiei olandeze Philips, recomandat tuturor celor care vor sa isi transforme living-ul intr-un adevarat centru media de ultima generatie, care este dotat cu cele mai noi standarde si tehnologii de calitate a imaginii de la Philips. Acesta vine cu un design modern si foarte subtire, ecran UHD 4K LED de 49 inch, sunet puternic si de inalta fidelitate, functii Smart de ultima generatie, tuner digital pentru vizionarea posturilor TV in format digital/HD, precum si cu toate porturile necesare din ziua de azi.

Televizorul inteligent de la Philips impresioneaza, in principal, printr-un display plat de tip LED, cu o diagonala generoasa de 123 de centimetri (49 inch), rezolutie Ultra HD 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli, o luminozitate excelenta de 350 cd/mp si mai multe tehnologii superioare de imagine, afisand asadar imagini incredibile si culori naturale pentru o experienta vizuala extraordinara. Sistemul sau audio este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 16 W si tehnologiile Clear Sound, Incredible Surround si Smart Sound Mode, care permit redarea unui sunet puternic si de inalta fidelitate.Philips 49PUH6101 88

Procesorul de imagine Pixel Plus Ultra HD optimizeaza calitatea imaginii, indiferent de sursa, pentru a putea beneficia de imagini line si fluide, precum si de detalii incredibile, ceea ce va permite sa va bucurati de imagini 4K UHD mai clare, cu nuante stralucitoare de alb si nuante intense de negru, de fiecare data. Cu ajutorul celor peste 8 milioane de pixeli si tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution, veti putea obtine cele mai bune imagini, indiferent de calitatea continutului original, pentru afisarea unor imagini 4K UItra HD cu o claritate imbunatatita, un contrast superior si detalii fara cusur.

Pe langa toate acestea, software-ul special Micro Dimming al celor de la Philips analizeaza imaginea in nu mai putin de 6400 de sectiuni diferite ale imaginii si o regleaza in mod corespunzator, oferind astfel un contrast uimitor si o calitate incredibila pentru imagini 4K UHD mult mai clare si mai reale. In plus, tehnologia Picture Performance Index simplifica toate valorile neintelese din fisa tehnica, cu privire la calitatea imaginii, iar cea mai buna imagine va beneficia de cel mai mare index de performanta, si anume de o valoare mare de masurare a densitatii pixelilor de pana la 800 PPI (Pixel Per Inch).

Televizorul 4k Smart LED Philips 49PUH6101/88 se remarca, de asemenea, prin functiile sale Smart de ultima generatie, pentru o navigare unica pe internet si vizionarea rapida a continutului online preferat, prin intermediul retelei wireless integrate si a sistemului de operare Android TV. Cu toate acestea, noul Smart TV UHD 4K de la Philips este dotat cu un tuner digital (DVB-C, DVB-T) si slotul CI+, ambele fiind extrem de utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unui decodor extern.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT