REVIEW:Televizor Smart Philips 49PUS6482/12 – Cu sistem de operare Android!

 TV Android Philips 49PUS6482/12

Realizat cu o inginerie de precizie și un design versatil, televizorul Smart Android Philips 49PUS6482/12, combină  rezoluția uimitoare 4K Ultra HD cu sunetul de mare calitate din soundbar cu woofer integrat. Având o construcție ușoară Ambilight, smart Android arată bine, schimbând modul de gândire despre cum trebuie să arate un televizor. De culoare argintiu metalic, oferă un standard deschis de proiecție plutitoare.

Televizor Smart Android Pheste rezulilips, 123 cm, 49PUS6482/12, 4K Ultra HD

Smart Android Philips 49PUS6482/12 oferă pasiune pentru calitate, descoperind calitatea imaginii Ultra HD cu Ultra HD Pixel Plus. Contrastul este mult mai bun, culorile mult mai performante, iar cu HDR Plus o claritate mult mai bună a imaginilor. Îți este oferit un întreg spectru de culori, care întrece orice imaginație. Dezlănțuind puterea Quad Core și Androidul integrat îți sunt oferite Magazinul Google Play și Galeria App Philips, depășind imaginația și ducându-te dincolo de ecranul televizorului.

Sunetul nu a avut niciodată o rezonanță atât de bună, acest lucru datorându-se detaliului cu sunet premium DTS-HD. Sound Bar construit cu subwoofer oferă o calitate excelentă a sunetului. Ultra subțire, bazat pe sistem de operare Android TV, Philips 49PUS6482/12, oferă iluminare din spate Ambilight. Televizorul Philips cu trei fațete,  este rezultatul interacțiunii dintre ideile tehnice precise și designul universal, reproducând imagini uimitoare cu rezoluția 4K Ultra HD. De data aceasta Android TV oferă mult mai multe decât înainte.

Cu puțin efort, casa ta va arăta confortabilă și modernă. Alegând un televizor cu tehnologie de ultimă generație, vei pune în evidență designul de interior modern și foarte elegant. Tehnologia unică Philips Ambilight extinde vizual granițele ecranului, îmbunătățind experiența de vizionare, datorită proiecției unui halou de lumină pe trei laturi ale ecranului. Această tehnologie mărește luminozitatea și saturația culorilor, permițându-ți să pătrunzi în lumea minunată a ecranului.

 Cele mai importante caracteristici

 • Tip: LED
 • Tip TV: Smart TV
 • Funcție: monitor
 • Gama: 2017
 • Android: Android 6.0, Marshmallow
 • Tehnologie specială: Ambilight, HDR 4K
 • Sistem audio: Stereo
 • Caracteristici superioare de sunet: Sunet Clar, Smart Sound, DTS-HD Premium Sound
 • Diagonala (cm):123
 • Rezoluție: 4K Ultra HD
 • Ecran: plat
 • Caracteristici superioare de imagine: Micro Dimming Pro, Natural Motion, Ultra rezoluție, Pixel Plus Ultra HD, 1300 PPI
 • Recepție/transmisie: tuner digital DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
 • Conexiune: Wi-Fi integrat

Preț Televizor Smart Android Philips 49PUS6482/12

Televizorul Smart Android Philips 49PUS6482/12 bazat pe sistemul de operare Android, are un preț excelent în raport cu calitatea, deoarece oferă interacțiune cu utilizatorul, este ușor de instalat, oferă ușurință în utilizare, oferă aplicații Smart TV, aplicații preinstalate, oferă posibilitatea de a ajusta formatul ecranului și multe altele. La pachet, acesta vine însoțit de un manual de utilizare, cablu de alimentare și telecomandă.

Philips 49PUS6482/12

123 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră

Philips 49PUS6482/12 este un televizor Smart Android, Quad Core, oferind un standard nou de calitate video, care îmbunătățește contrastul și reproducerea culorilor, pentru o varietate de conținut de divertisment. Atunci când îl vei deschide și vei privi către el, vei avea o senzație unică a conținutului afișat, deoarece culorile par foarte naturale, fiind în strictă conformitate cu originalul. Datorită tehnologiei Ambilight, imaginile standard luminoase, devin și mai luminoase, crescând contrastul și evidențiind detaliile.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT