REVIEW: Televizor LED Smart Philips 55PUS6162/12 – Cu ecran mare și tehnologia specială 4K HDR!

 TV Philips 55PUS6162/12

Cu televizorul LED Smart Philips 55PUS6162/12 vei experimenta inteligența tehnologică, care întrece cu mult televizorul tradițional. Îți sunt oferite un flux de filme, clipuri video sau jocuri, pe care le poți obține din magazinul video online. Uită-te la catch-ul TV de pe canalele preferate și încântă-ți privirile de numărul tot mai mare de aplicații online cu Smart TV Philips 55PUS6162/12.

Televizor LED Smart Philips, 139 cm,55PUS6162/12, 4K Ultra HD

Galeria App de la Philips deține o mare colecție de aplicații online, pe care le poți utiliza atunci când Smart TV-ul este conectat la internet. Este foarte simplu. Pornește televizorul, conectează-l la internet și găsește o nouă lume de divertisment online. Acest Smart TV 4K Ultra HD are de patru ori rezoluția televizorului HD convențional. Cu cele opt milioane de pixeli și tehnologia unică de la Philips, Ultra upscaling, beneficiezi de cea mai bună calitate a imaginii.

Cu cât calitatea conținutului original este mai bună, cu atât calitatea imaginii și rezoluția sunt mai bune. Îți sunt oferite imagini clare îmbunătățite, cu detalii evidențiate, un contrast superior și mișcări line naturale cu detalii perfecte. HD Philips Pixel Plus reprezintă motorul Ultra HD 4K, care are rolul de a optimiza calitatea imaginii și de a le reda clare, cu detalii incredibile și profunzime. În mod repetat, vei beneficia de imagini 4K mult mai clare, cu un alb mult mai luminos și un negru mult mai profund.

Philips 55PUS6162/12 este un Smart TV de tip LED ce face parte din gama 2017 și deține funcția de monitor. Tehnologia specială deținută este 4K HDR. Display-ul plat are o diagonală de 139 cm, fiind perfect pentru o cameră de zi sau chiar pentru dormitor. Pentru sistemul video, televizorul a fost dotat cu caracteristici superioare de imagine, pentru a-i da performanță. Sistemul audio este de tip Stereo, de asemeni având integrate caracteristici superioare de sunet. Conexiunea se realizează printr-un Wi-Fi integrat, iar recepția și transmisia se realizează printr-un tuner digital.

  Cele mai importante caracteristici

 • Tip: LED
 • Tip TV: Smart TV
 • Funcție: monitor
 • Gama: 2017
 • Tehnologie specială: HDR 4K
 • Sistem audio: Stereo
 • Caracteristici superioare de sunet: Incredible Surround, Sunet Clar, Echilibrare automata a volumului, Smart Sound Mode
 • Diagonala (cm): 139
 • Rezoluție: 4K Ultra HD
 • Ecran: plat
 • Caracteristici superioare de imagine: Micro Dimming, 700 PPI, Natural Motion, HDR Plus, Pixel Plus HD
 • Recepție/transmisie: tuner digital DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
 • Conexiune: Wi-Fi integrat

Preț Televizor LED Smart Philips 55PUS6162/12

Raportul dintre preț și calitate în cazul Smart TV-ului  Philips 55PUS6162/12, nu este tocmai excelent. Din punctul nostru de vedere, prețul este prea mare în comparație cu tehnologiile integrate, care nu sunt tocmai noi, deși acesta face parte din gama 2017. Calitatea acestui televizor este destul de bună, deoarece oferă diverse aplicații, poți accesa magazinul video online, deține un certificat Wi-Fi Miracast și multe altele. La cumpărare, acesta beneficiază și de câteva accesorii incluse, cum ar fi o telecomandă, un cablu de alimentare și un manual de utilizare.

Philips 55PUS6162/12

139 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră

Televizorul  Smart TV Philips 65PUS6162/12 face parte categoric din noua generație. Prețul este ceva mai mare, însă calitatea este incontestabilă. Îți oferă tot ceea ce ai nevoie, însă nu este bazat pe Android TV. Imaginile oferite sunt calitative, în culori superbe, iar sonorizarea este de cea mai bună calitate, deoarece deține caracteristici superioare atât pentru sunet cât și pentru imagine.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT