Philips 55PUS6201/12 – Smart TV cu ecran 4K de 139 centimetri si tehnologia Ambilight pe 2 laturi!

 Preţ Philips 55PUS6201/12

Daca v-ati convins deja din introducerea acestui review ca noul televizor Smart Philips 55PUS6201 este alegerea perfecta pentru nevoile voastre, fie ca este vorba despre calitatea 4K, tehnologia Ambilight sau despre platforma Smart TV, atunci trebuie sa precizam faptul ca acesta se regaseste in oferta celor de la eMAG. Noul televizor 4K inteligent Philips are o garantie inclusa de pana la 24 luni si un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile sale excelente de imagine/sunet/inteligenta, in timp ce magazinul online va ofera ca beneficiu livrarea gratuita pana la locuinta voastra.

 Review Philips 55PUS6201/12

Pe partea de aspect, noul Smart TV de 55 inch din seria PUS6201 de la Philips va ofera un design modern si foarte elegant, cu o carcasa subtire de culoare gri, o rama foarte ingusta a ecranului televizorului si de un suportul metalic modern, care se va integra perfect in orice tip de decor din locuinta voastra. In plus, tehnologia unica Philips Ambilight face ecranul mult mai larg si experienta de vizionare mai captivanta, prin proiectarea unui halo de lumina din cele doua laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l inconjoara, creand asadar o experienta de vizualizare 4K extraordinara.

Diagonala de 139 centimetri al noului televizor Smart de la Philips se potriveste perfect intr-un living sau dormitor foarte incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K (2160p) ce afiseaza o imagine extrem de clara si foarte naturale. Noul motor de procesare Pixel Precise Ultra HD optimizeaza imaginile redate la o calitate apropiata de cea 4K, pentru a va bucura de un negru intens, alb stralucitor, culori vii si tonuri naturale. Sunetul este asigurat de un sistem audio de 16W, cu tehnologiile Incredible Surround si Smart Sound, pentru o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala.

Televizorul LED Smart Philips 55PUS6201/12 are la baza o noua platforma Smart TV si un procesor Dual Core de la Philips, pentru a beneficia de o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online, dar si de un acces intuitiv la Live TV si la mai multe aplicatii de internet, datorita retelei WiFi/LAN. Acesta are un tuner digital DVB-T2/C/S2 si slotul de carduri CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, o functie monitor pentru a-l utiliza ca monitor la PC/consola de gaming, precum si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile de pe dispozitivele USB externe.

Philips 55PUS6201/12

Ultra HD 4K LED USB x 3 Ambilight

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul televizor LED Smart Philips 55PUS6201/12 este, dupa parerea noastra, perfect pentru persoanele/familiile ce isi doresc un nou televizor 4K inteligent de dimensiuni mari, cu tehnologia unica Ambilight pe 2 laturi a producatorului Philips, la un pret foarte ok de achizitionare. Acesta va permite sa va bucurati de o experienta excelenta de vizionare 4K, pe diagonala sa de 139 centimetri, un sunet clar si suficient de puternic, cu ajutorul sistemului sa audio de 16W, dar si de un acces intuitiv la internet, prin intermediul functiilor sale Smart de ultima generatie.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT