REVIEW: Televizor Smart Android Philips 55PUS6482/12 – Experiență, dincolo de realitate!

 TV Android Philips 55PUS6482/12

Îți place să te uiți la televizor? Îți place să-ți petreci timpul vizionând emisiunile preferate la TV? Dar cum va fi atunci când te vei putea uita la tot ceea ce îți place pe un televizor cu Android? Mai mult decât atât, cu Android TV vei avea posibilitatea să vizionezi toate filmele preferate, trimițând doar o simplă cerere. Particularitatea de vizionare pe televizor, este că poți solicita un număr foarte mare de canale TV putând fi sortate pe categorii, mergând dincolo de tot ceea ce este obișnuit.

 

Televizor Smart Android Philips, 139 cm, 55PUS6482/12, 4K Ultra HD

Televizorul  Smart Android Philips 55PUS6482/12 reprezintă tehnica de precizie întâlnită pe un design versatil. Televizorul cu Android TV îți oferă mai multe opțiuni decât până acum. Acesta combină rezoluția 4K Ultra HD cu sunetul  sistemului Sound Bar cu subwoofer care este integrat.  Poți crea în propria ta casă, un mediu cald și foarte primitor. Philips cu tehnologia Ambilight, face ca ecranul să devină unic și să ofere o experiență de vizionare mult mai captivantă.

Cele trei laturi ale ecranului televizorului vor străluci, aruncând pe perete culori captivante. Culoarea, vibrația și emoția trec dincolo de ecran, aducând în încăpere o experiență de vizionare dincolo de obișnuit. Designul arată incredibil, având un suport deschis de culoare argintiu metalic, care este perceput ca plutind deasupra suprafeței. Acest lucru a fost posibil, deoarece designerii de la Philips au creat acest suport dintr-un oțel foarte rezistent, de calitate premium, cu un simț al aspectului futurist.

Experiența 4K Ultra HD optimizează calitatea imaginii, oferind cadre clare și fluide, cu detalii incredibile. Poți fi încântat de fiecare dată de imaginile 4K, de un alb strălucitor sau de negrul intens al ecranului. High Dynamic Range Premium este noul standard video, redefinind divertismentul la domiciliu, prin cererea de contrast și culoare. Experiența senzorială, surprinde bogăția originală și vivacitatea, însă cu acuratețea reflectată de intenția regizorului. Vei experimenta luminozitatea excelentă, contrastul îmbogățit de culoare și detalii vii, așa cum nu ai mai văzut până acum.

 Cele mai importante caracteristici

 • Tip: LED
 • Tip TV: Smart TV
 • Funcție: monitor
 • Gama: 2017
 • Android: Android 6.0, Marshmallow
 • Tehnologie specială: Ambilight, HDR 4K
 • Sistem audio: Stereo
 • Caracteristici superioare de sunet: Sunet Clar, Smart Sound, DTS-HD Premium Sound
 • Diagonala (cm): 139
 • Rezoluție: 4K Ultra HD
 • Ecran: plat
 • Caracteristici superioare de imagine: Micro Dimming Pro, Natural Motion, Ultra rezoluție, Pixel Plus Ultra HD, 1300 PPI
 • Recepție/transmisie: tuner digital DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
 • Conexiune: Wi-Fi integrat

Preț Televizor Smart Android Philips 55PUS6482/12

Pentru televizorul  Smart Android Philips 55PUS6482/12 a fost obținut un preț care este în raport cu calitatea sa. Spunem acest lucru, deoarece Smart TV-ul este dotat cu Android, iar acest lucru îți aduce o sumedenie de perspective, pentru a vedea tot ceea ce îți dorești. Mai mult decât atât, ecranul este destul de mare iar din el se revarsă pe perete un curcubeu de culori, încântându-ți privirile. Sonorizarea este foarte bună, oferindu-ți o experiență debordantă.

Philips 55PUS6482/12

139 cm, 4K Ultra HD

 Părerea noastră

Din punctul nostru de vedere Smart Android Philips 55PUS6482/12 este unul dintre cele mai bune televizoare. Producătorul, având în spatele său ani de experiență, oferă calitate nelimitată produselor sale. Acest lucru înseamnă calitate mai presus de orice. Smart TV-ul Philips 55PUS6482/12 a fost dotat cu cele mai noi tehnologii, încântându-ți vederea și auzul, și extinzându-ți frontierele experienței.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT