Philips 55PUS6501/12 – televizor LED Smart cu design ultra-subtire si ecran UHD 4K de 139 cm!

Cu un design ultra-subtire, ecran exceptional si de mari dimensiuni, sunet captivant si functii Smart de ultima generatie, noul televizor LED Smart Philips 55PUS6501/12 va permite sa experimentati calitatea frumoasa a imaginilor UHD 4K, precum si sa navigati intr-o lume noua de divertisment cu Android TV, chiar la dumneavoastra acasa. Disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret pe masura dotarilor sale, acesta se remarca in principal printr-un design modern, ecran UHD 4K de 55 inch, sunet puternic si de inalta fidelitate, tehnologia unica Ambilight de la Philips, functii Smart de ultima generatie si nu numai.

Display-ul LED al televizorului inteligent de la Philips dispune de o diagonala generoasa de 139 centimetri (55 inch), rezolutie Ultra HD 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli si de o luminozitate excelenta de 400 cd/mp, afisand asadar imagini incredibile si culori vii, la unghiuri largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala extraordinara. In plus, tehnologia unica Ambilight de la Philips face ecranul UHD 4K de 55 inch mult mai larg, prin proiectarea unui halo de lumina din cele doua laturi ale ecranului Smart TV-ului marca Philips pe peretele care-l inconjoara, pentru o experienta de vizionare mult mai captivanta.

Philips, 139 cm, 55PUS6501/12, 4K Ultra HD – profită acum de reducere

Motorul de procesare Philips Pixel Precise Ultra HD imbunatateste imaginile redate la o calitate apropiata de cea exceptionala a rezolutiei UHD 4K, ceea ce va permite sa va bucurati de imagini in miscare line si clare, cu un contrast exceptional, culorii vii si tonuri de piele naturale, indiferent de continutul original. Tehnologia Micro Dimming Pro, impreuna cu un software special de analizare a cadrelor de imagine, optimizeaza contrastul televizorului dumneavoastra, in functie de conditiile de iluminat din camera, astfel incat sa va puteti bucura, de asemenea, de o experienta vizuala realista.Philips 55PUS6501 12

Cu ajutorul celor peste 8 milioane de pixeli si a tehnologiei unice de upscaling Ultra Resolution, veti putea obtine cele mai bune imagini UHD 4K, oferindu-va astfel posibilitatea de a va putea bucura de o claritate imbunatatita, un constrast superior, o miscare naturala si de detalii fara cusur, pe diagonala generoasa de 139 de centimetri a noului Smart TV de la Philips. Pe langa toate acestea, sistemul sau audio 2.0 este format din doua difuzoare stereo de 20 W (2 x 10 W), cu tehnologiile superioare de sunet DTS Premium Sound, Clear Sound si Smart Sound, pentru un sunet captivant cu bas profund si bogat.

Televizorul LED Smart Philips 55PUS6501/12 vine cu functii Smart de ultima generatie si sistemul de operare Android TV, ceea ce va ofera o navigare unica pe internet, redarea continutului online preferat si un acces rapid la jocurile/aplicatiile din Google Play, datorita retelei Wi-Fi integrate si a procesorului puternic Quad Core. Cu toate acestea, din dotarile Smart TV-ului de la Philips nu lipseste tunerul digital (DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2) si nici slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT