Philips 55PUS7101/12 – televizor Smart 4K UHD cu tehnologie Ambilight si diagonala de 139 cm!

Philips 55PUS7101/12 este un nou model de televizor Smart LED din gama 2016 a companiei olandeze Philips, ideal pentru utilizatorii care vor sa se bucure de o experienta exceptionala de divertisment si cele mai noi tehnologii de pe piata, chiar la ei acasa. Disponibil deja in oferta celor de la eMAG.ro la un pret pe masura dotarilor sale, aceasta vine in special cu un design modern, ecran UHD 4K de 139 centimetri, sunet captivant si puternic, tehnologie unica Ambilight, functie Smart si nu numai.

Televizorul inteligent de la Philips dispune de un display uimitor de tip LED cu o diagonala generoasa de pana la 139 centimetri, rezolutie incredibila Ultra HD / 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli si o luminozitate foarte buna de 400 cd/mp, ceea ce asigura afisarea unor imagini extraordinare si de foarte buna calitate la o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD, oferindu-va asadar posibilitatea de a va bucura de o experienta vizuala excelenta.

PROMOȚIE Philips, 139 cm, 55PUS7101/12, 4K Ultra HD – verifică preț

Pe langa toate acestea, ecranul UHD 4K LED mai beneficieaza de mai multe caracteristici superioare de imagine, precum Micro Dimming Pro, Ultra Resolution, Perfect Natural Motion si Pixel Precise Ultra HD, pentru imagini de cea mai buna calitate si imagini naturale, in timp ce raportul de aspect a imaginii 16:9 si unghiurile largi de viziblitate afiseaza imagini la fel de bune si culori vii din aproape orice unghi de vizualizare al TV-ului Smart LED.Philips 55PUS7101 12

Sistemul audio este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala mare de pana la 30 W si tehnologiile superioare de sunet Triple Ring Technology, DTS, Clear Sound si Smart Sound, care permit redarea unui sunet captivat si foarte puternic, fara distorsiuni mari chiar si la un volum ridicat, completant intreaga experienta de utilizare al TV-ului de la Philips. In plus, functia Smart si sistemul de operare Android 5.1 Lollipop ofera o navigare rapida pe internet, datorita retelei Wi-Fi integrate.

Tuner digital (DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2) si slotul CI+ va ofera posibilitatea de a receptiona fara probleme transmisiile TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai avea nevoie de un decodor extern. Functia de monitor va permite sa conectati rapid si cu foarte mare usurinta televizorul Philips 55PUS7101/12 de 139 cm la PC-ul sau laptopul dumneavoastra. Cu ajutorul playerului multimedia integrat puteti reda intreg continutul multimedia preferat de pe stick sau chiar hard disk extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT