Televizor LED Curbat Smart 3D Philips, 164 cm, 65PUS8700/12, 4K Ultra HD – TV cu stoc limitat

Iata un televizor super sofisticat din gama premium, dotat cu cele mai moderne caracteristici, cu performante de top si un design care depaseste orice asteptari. Ce producator putea sa inglobeze cel mai bine toate aceste atribute intr-un singur echipament, daca nu Philips.

Televizorul LED Curbat Smart 3D Philips 65PUS8700/12 are mai multe puncte tari. Rezolutia este unul din ele. 4K Ultra HD este o rezolutie pe care nu ati mai vazut-o pana acum pe alte televizoare. Este de patru ori mai mare in comparatie cu cea a televizoarelor Full HD obisnuite. Veti putea trai experienta celor mai bune imagini, indiferent de continut. Philips mai aduce si de aceasta data inca un plus de claritate, o adancime a nuantelor mai mare, un contrast fantastic. Imaginile par foarte naturale si veti observa si cele mai mici detalii.

verifica pret

Diagonala generoasa a ecranului de 164 cm va permite sa vizionati filme, imagini, emisiuni la scara mare. Rezolutia este de 3840 x 2160 pixeli, iar luminozitatea ajunge la 400 cd/mp. Exista o serie de caracteristici de top care redau impreuna cele mai bune si naturale imagini.

Televizor LED Curbat Smart 3D Philips, 164 cm, 65PUS8700

Pentru a va conecta la internet puteti folosi reteaua locala sau wifi-ul integrat. La partea de conectica, acest model nou satisface toate cerintele, caci are 3 intrari USB 2.0 si patru porturi HDMI, ceea ce inseamna ca veti putea conecta doua dispozitive externe in acelasi timp.

Nu lipseste tunerul digital si playerul multimedia integrat care este foarte performant si poate reda cam ori format.

Procesorul Quad Core cu Android incorporat ofera experiente absolut captivante in jocuri. Datorita sistemului de operare Android veti putea naviga pe internet, veti putea accesa o multitudine de aplicatii online si va veti putea juca in cel mai distractiv mod.

Forma curbata a televizorului aduce un nou design si ofera o imagine exterioara foarte indrazneata. Ca si accesorii incluse in pret veti gasi pe langa telecomanda si doua perechi de ochelari 3D Activi. Telecomanda este Smart si va ajuta sa controlati Android televizorul intr-un mod iscusit. Astfel, puteti naviga super rapid in meniu si puteti accesa diverse aplicatii in cateva momente. Scurtati timpul petrecut pentru setari si navigatie prin meniu, pentru a va bucura de mai mult timp ca sa vizionati filme, emisiuni, jocuri, meciuri sportive etc. Tastatura este dotata cu un microfon special care va permite sa faceti o comanda vocala, un senzor giroscopic si o tastatura care este full qwerty pe partea cealalta.

Pentru o experienta Smart de neuitat, cu Google Voice Search puteti cauta vocal prin aplicatii sau direct pe internet.

Philips 65PUS8700/12 are 37 de kg si masoara 1562 x 911 x 273 mm cu stand. Este super slim, picioarele de sustinere sunt foarte elegante si de la prima vedere va va lasa fara respiratie.

Comentarii

Leave a reply

Review IT