REVIEW: Minisistem audio Philips BTM1360/12 – Cu Bluetooth și USB, ușor de utilizat!

Transferă cu ajutorul wireless,  muzică de pe smartphone prin Bluetooth.  Bluetooth, este o tehnologie fiabilă și eficientă energetic, cu rază scurtă de acțiune. Fără fir,  sistemul poate să fie conectat mai ușor la iPod, iPhone  și alte dispozitive ce au integrat Bluetooth. Acestea pot fi telefoanele inteligente, tablete, PC-uri și laptop-uri. Acum poți juca fără fir, conectat la acest sistem audio, pentru a asculta muzica preferată  în timp ce joci jocuri sau vizionezi imagini video.

 Preț Philips BTM1360/12

Conexiunea USB Direct pentru redare MP3 Direct, oferă acces facil la fișierele de muzică prin USB Direct, datorită capacităților de transfer de fișiere, universal. Termenul “MP3” este “MPEG-1 Audio Layer.  Formatul MP3 este o tehnologie de compresie revoluționară,  prin care fișiere mari de muzică în format digital, sunt comprimate în mărime de până la 10 ori mai mici, fără a le degrada radical calitatea audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio, utilizat pe internet și îți permite să efectuezi transferul de fișiere audio rapid și ușor. Pentru toate aceste calități, Philips BTM1360/12 are unul dintre cele mai mici prețuri.

 REVIEW Philips BTM1360/12

Pentru a asculta muzică  audio portabilă, îți este permis să poți reda fișiere prin mufa audio de la playere media portabile. În afară de a fi capabil să-ți ofere muzica preferată cu un sunet excelent pe sistemul audio, de asemenea, este incredibil de ușor de utilizat. Un dispozitiv portabil MP3-player poate fi conectat cu ușurință prin mufa audio.


Caracteristica Bass Reflex a boxelor, oferă un bas puternic, chiar dacă formatul este compact. Pentru a optimiza redarea frecvențelor joase, acesta poate fi reglat pe acustic, deoarece diferă de sistemele convenționale, utilizând un invertor de fază. Drept rezultat,  există un control mult mai bun al bașilor și sunt eliminate distorsiunile. Sistemul funcționează prin provocarea masei de aer într-o incintă ventilată, făcând  să vibreze ca un radiator de bas convențional.  În combinație cu caracteristicile sistemului emițător de frecvență joasă, este  extinsă și gama de ansamblu pe frecvențele joase.

Cu posturile de radio presetate, poți accesa rapid postul de radio preferat, fără a fi nevoie de a accesa manual de fiecare dată. Trebuie doar să setezi postul dorit pe Philips BTM1360 / 12, și apoi să apeși și să menții apăsat butonul de presetare ”Preset” pentru a stoca frecventa. Sistemul are un panou frontal, care oferă un farmec aparte, elegant. Te poți relaxa bucurându-te de muzica preferată, putând privi prin fereastra transparentă, cum discul se rotește.

 Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 30
  • Redare format:  CD, MP3
  • Conectivitate: Jack 3.5mm, Bluetooth, USB
  • Radio: FM, 20 de presetări
  • Caracteristici speciale: Digital Sound Control, Alarma CD, Alarma Radio, Alarma USB, Timer Sleep, Sistem de boxe Bass Reflex

Philips BTM1360/12

Bluetooth, USB, 30 W

 Parerea noastră

Minisistemul audio Philips BTM1360/12 folosește un sunet de control digital. Pentru diverse genuri muzicale, poți selecta moduri potrivite, precum „echilibrat“, „curat“, „Strong“, „Hot“ sau „Vivid“. Graficul de aliniere este reprezentat de o tehnologie care ajustează automat echilibrul și îmbunătățește frecvența sunetului, a celui mai important gen muzical selectat.  De asemeni, poți configura echilibrul audio optim pentru fiecare gen muzical, obținând o plăcere maximă de ascultare. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT