REVIEW: Microsistem audio Philips BTM2360/12 – Cu Bass Reflex și design elegant!

Sistemele audio, în general sunt dispozitive audio staționare, care includ un player, amplificator și difuzoare. Trăsătura distinctivă este aceea că aceste sisteme sunt  formate din două unități de boxe care sunt  separate de unitatea principală. Microsistem audio Philips BTM2360/12 este un sistem de podea, fiind conceput pentru instalarea lui pe podea. Acest lucru permite crearea unui dispozitiv de dimensiuni mari cu o acustică puternică. Cea mai mare parte a sistemului o reprezintă de fapt, un set de difuzoare cu un player încorporat.

 Preț Philips BTM2360/12

Memoria proprie a dispozitivului, permite stocarea și ascultarea muzicii de pe alte tipuri de conținut, direct prin intermediul sistemului audio, fără a fi necesară stocarea de pe dispozitive externe (care pot fi deteriorate sau pierdute). Această memorie se poate baza pe hard disk-uri sau module SSD, prima opțiune oferind o capacitate bună la costuri reduse, iar cea de-a doua fiind mai rapidă și mai fiabilă. Prețul întregului dispozitiv se află acum la reducere.

 REVIEW Philips BTM2360/12

Ascultă muzică digitală de la un smartphone prin Bluetooth, sau MP3-CD și CD-R / RW, cu ajutorul microsistemului audio Philips. Bass Reflex este un sistem de boxe care asigură un bas bogat și o putere maximă de ieșire de 70 wați, ce face sunetul foarte luminos. Bluetooth este o tehnologie fiabilă și eficientă, energetică, având o rază  scurtă de acțiune, fără fir. Acest lucru, îl face facil de a fi conectat la iPod / iPhone / iPad și alte dispozitive activate cu Bluetooth, cum ar fi telefoanele inteligente, tabletă, PC-uri și laptop-uri. Acum poți asculta fără fir, prin intermediul acestui sistem audio, muzica preferată  în timp ce joci jocuri sau vizionezi imagini video.

Formatul MP3 deținut de Microsistemul audio Philips BTM2360/12,  este o tehnologie de compresie revoluționară, prin care fișiere mari de muzică în format digital, sunt comprimate în mărime de până la 10 ori mai mici. Acest lucru nu îi degradează radical calitatea audio. MP3 a devenit formatul standard de compresie audio, utilizat pe internet și îți permite să efectuezi transferul de fișiere audio, mult mai rapid și mai ușor.

Cele 2 căi Bass Reflex ale boxelor oferă un bas profund, în ciuda formatului compact. Acesta diferă de sistemele convenționale utilizând un invertor de fază, care este reglat pe acustic LF, pentru a optimiza redarea frecvențelor joase. Rezultatul este un control mult mai bun al bașilor și al distorsiunilor. Sistemul funcționează prin provocarea masei de aer într-o incintă ventilată, făcând  să vibreze ca un radiator de bas convențional. În combinație cu caracteristicile sistemului emițător de frecvență joasă, este permis un bas profund de tip surround.

 Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 70
  • Redare format:  CD, MP3, USB
  • Conectivitate: Jack 3.5mm, Bluetooth, USB
  • Radio: FM, 20 de presetări

Philips BTM2360/12

Bluetooth, 70 W

 Parerea noastră

Sincer, Philips BTM2360/12  nu dezamăgește. Are un aspect elegant și discret, având un luciu de suprafață care este observat foarte ușor. Acesta funcționează în mod fiabil, fără întrerupere, putând prelua prin Bluetooth muzică de pe iPhone. Este interesant faptul că funcționează pe un sistem invertor, care a fost promovat de către producător. Basul cu adevărat puternic, dat la maxim  nu emite niciun zăngănit și nu interferează, configurarea sistemului de sunet fiind foarte echilibrată. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT