REVIEW: Microsistem Philips BTM2460/12 – Frumos și elegant, dar și performant!

Microsistemul Philips BTM2460/12 îți oferă o experiență de sunet profesional. Acest sistem audio compact, se potrivește perfect în orice cameră, datorită designului său elegant și a formei compacte. Cu Digital Sound Control îți poți personaliza sunetul,  reglând balansul de sunet astfel încât, să se potrivească cu tipul de muzică care rulează. Pentru un sunet profund și puternic, Philips BTM2460/12 vine echipat cu un sistem de boxe Bass Reflex.

 Preț Philips BTM2460/12

Philips BTM2460 îți permite să controlezi și să conectezi până la 2 dispozitive Bluetooth simultan sau să utilizezi USB Direct.  Cu Multipair poți asocia sistemul muzical cu două dispozitive inteligente simultan, astfel încât să poți transmite în flux, muzică de la oricare dispozitiv dorești, fără complicații la reconectare. Există, de asemenea, audio-conectivitate, care permite redarea directă a conținutului audio de la playere media portabile. Prețul dispozitivului audio performant Philips BTM2460/12 este foarte mic, în comparație cu calitățile performante pe care le are integrate.

 REVIEW Philips BTM2460/12

Baza microsistemului Philips BTM2460/12 este un stand, astfel încât sistemul să poată sta în siguranță și frumos pe orice raft sau dulap. Atunci când este montat pe perete ai  aceeași flexibilitate, ca și atunci când acesta este  liber pe picioarele sale. Datorită transferabilității întregului conținut, poți beneficia cu ușurință de confortul și distracția de a accesa mai multă muzică digitală, prin USB Direct încorporat. Semnalul audio, prin conectivitate, permite redarea directă a conținutului audio, de la playere media portabile.
Pe lângă avantajul de a te bucura de muzica preferată și de calitatea superioară a sunetului emis de sistemul audio, acesta este, de asemenea, extrem de convenabil. Tot ceea ce trebuie să faci,  este să conectezi playerul MP3 portabil la sistemul audio. Funcția Bass Reflex a sistemului de boxe, oferă un bas puternic și profund. Philips BTM2460/12 diferă de un sistem convențional, prin cutia difuzorului, ce poate fi adăugată  liniei de bas, care este aliniată acustic la woofer. Astfel,  este optimizată frecventa joasa a sistemului. Rezultatul este un bas controlat mai profund și cu mai puține distorsiuni. Sistemul funcționează prin rezonanța masei de aer din tubul de bas, ce vibrează ca un woofer convențional. În combinație cu difuzorul, sistemul amplifică frecvențele joase pentru a crea o nouă dimensiune de bas profund.

Digital Sound Control îți oferă o gamă de Balance presetată, clară, puternică, caldă și controale luminoase, pe care le poți utiliza pentru a optimiza gamele de frecvențe,  pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod folosește o tehnologie de egalizare, pentru reglarea automată a balansului și amplificarea celor mai importante frecvențe ale stilului muzical.

 Principalele caracteristici:
  • Putere (W): 20
  • Redare format: CD, CD-R/RW, MP3-CD
  • Conectivitate: Căști, Bluetooth, USB
  • Radio: FM, 20 de presetări
  • Caracteristici speciale: Afișaj cu LED-uri, Sistem de boxe Bass Reflex, Digital Sound Control, ceas
Philips BTM2460/12

Microsistem DVD, 20 W RMS

 Parerea noastră

Philips BTM2460/12 este reprezentat de combinația perfectă a unui design subțire și versatil, fiind ingenios conceput pentru a se integra în spațiul de locuit. La bază, sistemului audio este dotat cu un stand, astfel încât sistemul poate sta în siguranță și poate arăta foarte frumos. Transmisia sunetului wireless Bluetooth este tot mai frecventă în lumea sistemelor de sunet, dar cele mai multe sisteme compatibile Bluetooth, permite conectarea doar a unui singur dispozitiv. Philips BTM2460/12 permite conectarea mai multor dispozitive și comutarea între ele instantaneu. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT