REVIEW: Sistem audio Philips FX10 – Îți poate oferi sunete de calitate!

Brandul Philips, introduce sistemul audio FX10 cu funcție de redare a muzicii fără fir. Cu amplificator și un total de 230 de wați, Sistemul audio Philips FX10 este echipat cu cele mai noi tehnologii. Una dintre acestea  este tehnologia fără fir Bluetooth. Philips FX10 îți poate oferi redarea melodiilor de pe iPod, iPhone sau iPad, precum și de pe smartphone-uri, tablete și laptop-uri de la alți producători. Fără fire, fără setări complicate și fără probleme de compatibilitate, Philips FX10 poate fi folosit pe orice dispozitiv gadget cu tehnologia Bluetooth.

 Preț Philips FX10

Philips FX10  este disponibil comercial din aprilie 2016. Prețul de vânzare este foarte accesibil pentru a putea fi cumpărat de orice doritor. Ceea ce te-ar putea determina să îl cumperi, sunt caracteristicile importante, precum și tehnologia și designul. Creat pentru divertisment, acesta poate reprezenta sufletul unei petreceri.

 REVIEW Philips FX10

Datorită puterii mari totale de 230 W (RMS) sistemul audio Philips FX10 sună cu adevărat puternic și dinamic. Amplificatorul dual, câștigă un bas separat al sunetelor înalte și active, asigurând un sistem de control al fazei. Sistemul audio  Philips FX10 oferă un sunet curat și de înaltă calitate. Tehnologia MAX Sound, este activată prin apăsarea unui buton, crescând instantaneu volumul basului  și reducând la minimum distorsiunile. Apasă butonul și veți auzi cât de eficient și puternic poate suna Philips FX10.

Sistem audio Philips FX10 este dotat, de asemenea, cu un CD-player incorporat cu discuri CD-DA și MP3-CD, redând fișiere audio de pe USB.  Este echipat cu o intrare audio analogic, cu Jack de 3,5 mm pentru conectarea directă la orice MP3 playere portabile. Acesta poate fi conectat, chiar și la alte dispozitive care nu au Bluetooth. Cu ajutorul intrării audio analogice RCA, Philips FX10 poate fi conectat la  TV, un computer desktop sau un DVD player, pentru sunete spectaculoase în filme și jocuri video.

Ascultând, radioamatorii vor putea aprecia tunerul digital FM cu auto-reglare și capacitatea de a stoca până la 20 de posturi. Philips FX10 are o funcție pentru ceas cu alarmă, folosind radio, ca un semnal sonor, un CD sau USB, astfel încât să te poți trezi cu muzica preferată. Tunerul digital, cu stații presetate pentru a alege preferințele, oferă mai mult confort pentru recepție. Sunetul muzicii este destul de puternic, iar tehnologia Bluetooth, îți oferă din Streaming muzică fără fir, de pe orice dispozitiv extern.

 Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 230
  • Redare format: CD, CD-R, CD-RW  și MP3
  • Conectivitate: Audio In, Bluetooth, Jack 3.5mm, USB
  • Radio: FM

Philips FX10

230 W, Bluetooth, MP3, USB

 Parerea noastră

Muzica îți redă voioșia dimineața, oferind o stare de spirit pentru petrecerea de seară. Prin urmare, Philips FX10 este de înaltă calitate, elegant,  și în același timp o sursă de muzică. Acesta reprezintă un element indispensabil în orice interior. Prin alegerea acestui sistem audio, ce ar trebui să fie abordat în mod deliberat, vei demonstra preferința unui sistem audio stereo, de mare calitate. Cumpărând sistemul audio Philips FX10,  alegi calitatea, și modelul funcțional. Sistem audio Philips FX10,  îți oferă posibilitatea de  a asculta muzică de la dispozitive portabile. Mai mult decât atât, folosind un tuner digital integrat, poți preseta preferințele.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT