Philips HD8834/19 – espressor super-automat pentru un espresso sau cappuccino perfect!

Modern, performant si de ultima generatie, espressorul complet automat Philips HD8834/19 permite obtinerea, in cel mai scurt timp, a unui espresso si/sau cappuccino perfect din boabe de cafea proaspat macinate, exact pe gustul dumneavoastra si la temperatura ideala. Disponibil mai noi si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret pe masura dotarilor sale, acesta impresioneaza printr-un design compact si elegant, un panou de control intuitiv, sisteme speciale pentru espresso/cappuccino, o rasnita din ceramica, functii de ajustare a bauturii preferate si multe altele.

Designul modern si destul de compact al espressorului super-automat de la Philips va iesi cu siguranta in evidenta oriunde il veti amplasa in bucataria dumneavoastra si nu numai, beneficiind de o carcasa elegante de culoare argintie, un panou de control usor de utilizat (cu un afisaj digital foarte intuitiv), dar si de o gura de scurgere a cafelei ajustabile pentru orice tip de cana. In ceea ce priveste capacitatea aparatului inteligent de cafea, acesta include un rezervor detasabil de apa de 1,8 litri, un rezervor detasabil de lapte de 0,5 litri, un rezervor de boabe de 250 de grame, precum si de un container pentru cafeaua uzata cu capacitatea de 15 cesti.

PROMOȚIE Espressor super-automat PHILIPS HD8834/19, 1.8l – verifică preț

Cu ajutorul sistemului special de Cappuccino, va puteti bucura de un cappuccino super-cremos, la temperatura perfecta, in cel mai simplu mod posibil, si anume toarneti lapte in rezervor, il cuplati la espressorul de tip complet automat marca Philips si selectati bautura preferata. Astfel, printr-o simpla atingere de buton, puteti savura atat un cappuccino cremos cat si o spuma de lapte la fel de cremoasa, in cel mai scurt timp si la temperatura potrivita, fara stropi pe blatul mobilei de bucatarie, gratie rezervorului integrat pentru lapte.Philips HD8834 19

Fie ca alegeti alimentarea cu cafea macinata sau cafea boabe, rasnita de cafea din ceramica, conceputa special pentru a nu incalzi excesiv boabele, asigura o macinare ajustabila si destul de puternica a boabelor proaspete de cafea. In plus, rasnita de cafea, fabricata 100% din ceramica, permite ajustarea gradului de macinare la unul dintre cele 5 niveluri disponibila, si anume cea mai fina macinare pentru un espresso cu aroma completa, precum si o macinare mai grunjoasa pentru o cafea tare si foarte aromata, in functie de preferintele fiecarui membru al familiei sau a prietenilor.

Espressorul super-automat Philips HD8834/19 va ofera, de asemenea, posibilitatea de a putea obtine un espresso perfect, chiar si pentru doua cesti deodata, din boabe de cafea proaspat macinate, printr-o simpla atingere a unui buton de pe afisajul foarte intuitiv. Pe langa toate acestea, espressorul marca Philips de ultima generatie va permite, la randul sau, sa va personalizati bautura preferata, prin intermediul setarilor de temperatura, concentratie si tarie, pentru a obtine de fiecare data o ceasca perfecta de cafea, exact pe gustul dumneavoastra.

Comentarii

Leave a reply

Review IT