REVIEW: Philips PerfectCare Expert GC9222/02 – Rapid și eficient pentru orice tip de țesătură!

Preț Philips PerfectCare Expert GC9222/02

Stația de călcat Philips PerfectCare Expert GC9222/02 reduce timpul de călcat la jumătate, oferind un abur puternic și o muncă ușoară. Acest fier de călcat poate călca calitativ chiar și cele mai dificile țesături. Operațiunea de călcat cu această stație, este foarte ușoară, alegând doar temperatura și nivelul de aburi în mod automat, pentru fiecare tip de material în parte. Rufele nu sunt arse sub cantitatea de 300 g de abur cu presiune puternică. Rezultatele sunt rapide, fără riscul de a arde ținutele tale din materiale delicate. Philips PerfectCare Expert GC9222/02 deține funcția de decalcifiere, care asigura o viață lungă fierului de călcat.

Philips PerfectCare Expert GC9222/02 îți oferă o tehnologie pentru călcat lipsită de griji, deoarece temperatura se setează automat cu ajutorul tehnologiei Optimal TEMP. Toate țesăturile, de la denim și până la mătase vor fi călcate optim fără să aștepți ca fierul de călcat să se răcească sau să se încălzească. Generatorul produce o cantitate foarte mare de abur, abordând cele mai dificile cute de pe țesături. Prețul acestei stații de călcat este foarte convenabil și dacă te vei grăbi să-l cumperi, poți beneficia de o reducere și de o garanție care este inclusă în preț.

  Review Philips PerfectCare Expert GC9222/02

Dacă ești pe fugă,  generatorul de abur al fierului de călcat îți poate produce o cantitate foarte mare de abur pentru a călca rapid  rochia cu care vrei să impresionezi pe toată lumea. PerfectCare a fost testat și aprobat de Woolmark. Cu o umiditate optimă și o temperatură de 130 de grade, poți elimina toate cutele în mod eficient.

Talpa

Procesorul de control păstrează talpa la o temperatură constantă, în orice moment, pentru siguranța tuturor țesăturilor. Nu este niciodată prea fierbinte sau prea rece. Acest lucru este posibil cu ajutorul tehnologiei Steam Glide. Adăugarea unei noi tehnologii la cea existentă, permite călcare rufelor cu o mai mare viteză. Talpa fierului de călcat Philips PerfectCare Expert GC9222/02, atinge o temperatură de 260 de grade, generând suficient abur. Mai mult decât atât talpa servește pentru presarea țesăturii, aburul având rolul de eliminare a cutelor.

Jetul de aburi

Perfect Care cu tehnologia Optimal TEMP îți oferă o combinație de înaltă presiune de abur, la o temperatură optimă, ce poate fi utilizată pe toate țesăturile. Acest lucru este posibil datorită generatorului cu abur ciclonic și a procesorului de control. Camera cu abur ciclonic asigură faptul că temperatura blândă și un modul constant de abur cu presiune, pot fi eliminate prin simpla apăsare a unui buton.

Puterea

Puterea dispozitivului este de 2400 de wați, utilizând cantitatea optimă de energie. Presiunea aburului este măsurată științific în presiune bari, iar presiunea barilor acestei stații de călcat este de 5,5.

Funcții și caracteristici speciale

Iată ce funcții deține stația de călcat Philips PerfectCare Expert GC9222/02:

  • Calcare pe verticală
  • Anti-calcar
  • Cablu retractabil
  • Vârf cu aburi
  • Setare Eco

Părerea noastră despre produs

Cu stația de călcat Philips PerfectCare Expert GC9222/02, poți călca totul, de la blugi și până la rochiile sau cămășile de mătase. Poți călca în siguranță toate țesăturile delicate sau perdelele din nailon sau mătase. Tehnologia revoluționară a realizat un procesor avansat, inteligent  pentru controlul cu precizie a temperaturii. Astfel, talpa va monitoriza tipul țesăturii, călcând-o eficient la o temperatură optimă, indiferent de tipul țesăturii. Jetul puternic ciclonic, ieșit din generatorul de abur prin găurile fierului de călcat, asigură o operațiune mult mai ușoară de călcat și mult mai rapidă.

Philips PerfectCare Expert GC9222/02

Talpa SteamGlide, 2400 W, 1.5 l, 300 g/min, Alb/Albastru

 – Părerea clienților –

 Philips PerfectCare Expert GC9222/02 deține tehnologia Optimal TEMP care garantează că rufele nu vor fi arse niciodată de talpa fierbinte a fierului de călcat. Dacă lași fierul de călcat direct pe haine, acestea nu vor fi afectate distructiv. Aburul nu va face altceva decât să îndrepte cutele și să protejeze țesătura. Super! 

Philips PerfectCare Expert GC9222/02 generează o cantitate foarte mare de abur. Acesta pătrunde puternic în țesătură, călcarea făcându-se mult mai rapid și mai ușor. Puterea aburului este reglabilă și se potrivește cu nevoile utilizatorului.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT