REVIEW: Philips PerfectCare Expert GC9231/02 – CuTalpa SteamGlide și Rezervor detasabil!

Preț PPhilips PerfectCare Expert GC9231/02

Pentru a facilita călcatul producătorii de la Philips, oferă așa-numitele stații de călcat cu aburi. Acest gadget, este de fapt un fier de călcat conectat la un generator de abur prin cabluri electrice. După testare, s-a constatat că noul dispozitiv facilitează călcatul într-un mod convenabil și în condiții de siguranță. În generatorul de abur se poate turna apă de la robinet, fără a fi filtrată. Avantajele sunt evidente, datorită faptului că în fierul de călcat nu există un rezervor pentru apă, acesta aflându-se în generator. Acest lucru oferă călcarea unui număr mai mare de rufe, fără a fi nevoie de realimentarea cu apă.

Prețul acestei stații de călcat este deosebit de mic, și mai mult decât atât acum este la reducere.

  Review Philips PerfectCare Expert GC9231/02

Principala caracteristică a acestei stații de călcat, este tehnologia Perfect Care, cu absența comutatorului tradițional de pe carcasa de metal. Datorită acestei tehnologii, fierul de călcat își adaptează singur temperatura optimă pentru fiecare tip de țesătură în parte. Tehnologia Optimal Temp are capacitatea de a face ca fierul de călcat să se încălzească sau să se răcească foarte ușor.

Talpa

Înainte de a lansa tehnologia Optimal Temp pe piață, fierul de călcat a fost testat de diferite organizații de certificare, obținând certificare Woolmark, DWI și IWTO. Talpa fierului de călcat este realizată din material cermet, care este un aliaj din oțel inoxidabil. Producătorul susține că stația de călcat, este gata de utilizat după 2 minute de la pornire.

Jetul de aburi

Combinația perfectă dintre abur și temperatură este realizată cu ajutorul tehnologiei revoluționară Optimal Temp. Debitul de abur emanat este de 120 g/min. Presiunea aburului în generator este destul de performantă, aceasta fiind de 6 bari și având un jet de aburi de 310 g/min.

Puterea

Stația de călcat Philips PerfectCare Expert GC9231/02,  are o putere de 2400 de wați, asigurând călcarea eficientă și optimă a tuturor tipurilor de țesături.

Funcții și caracteristici speciale

Philips PerfectCare Expert GC9231/02, spre deosebire de majoritatea fiarelor de călcat convenționale, poate fi utilizat chiar și cu apă nefiltrată. Este destul de confortabil de ținut în mână și calcă ușor și rapid pe orice tip de material.  Toate aceste beneficii, sunt realizate cu ajutorul următoarelor funcții:

  • Călcare pe verticală
  • Anti-calcar
  • Vârf cu aburi
  • Setare Eco
  • Sistem de blocare
  • cablu retractabil.

Părerea noastră despre produs

Înainte de a începe călcatul, uită-te la modulul generatorului de abur. Este suportul pentru depozitarea fierului de călcat. Acest suport asigură o depozitare compactă și convenabilă. Pe partea din spate a generatorului de abur există un mic panou de control cu un singur buton mare, care reprezintă pornirea. Imediat la pornire, ledul de culoare albastra va începe să clipească. După 2 minute, atunci când acesta se oprește, stația de călcat este gata de funcționare. Nu trebuie decât să folosești funcțiile inteligente ale aparatului și rufele tale vor fi călcate perfect.

Philips PerfectCare Expert GC9231/02

Talpa SteamGlide, 2400 W

 – Părerea clienților –

 Stația de călcat Philips PerfectCare Expert GC9231/02  calcă orice tip de material, fie mătase, in, bumbac, cașmir și indiferent de ordine, fără a fi nevoie de reglarea temperaturii. Acest sistem inteligent își adaptează singur temperatura în funcție de tipul materialului. Philips PerfectCare Expert GC9231/02 asigură rezultate rapide, fără riscul de a arde țesătura și fără a lăsa urme de pete. 

Stația de călcat Philips PerfectCare Expert GC9231/02  oferă garantat 100% o îngrijire delicată tuturor țesăturilor din mătase, cașmir, lână, poliester etc. O serie de institute de testare independente, au testat Perfect Care pentru a călca lucruri din cele mai delicate țesături și au confirmat rezultante excelente. Același lucru pot să-l spun și eu după ce am utilizat fierul de călcat în confortul casei mele. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT