REVIEW: Philips PerfectCare Viva GC7015/20 – pentru cămăși perfect călcate!

Preț Philips PerfectCare Viva GC7015/20

Stația de călcat PerfectCare Viva GC7015/20 netezește hainele confecționate din toate tipurile de țesături, cum ar fi in, mătase, bumbac, cașmir sau din oricare alt material, fără a avea nevoie de reglarea temperaturii. Perfect Care dă rezultate incredibil de rapide, fără a risca să arzi materialul și fără să lase urme strălucitoare pe țesăturile de culoare închisă. Acum, să calci rufele cu acest fier de călcat, devine mai mult o pasiune, decât o corvoadă.  PerfectCare Viva GC7015/20 oferă 100% ușurință în utilizare. Cu tehnologia Optimal Temp, poate reprezenta un cadru optim pentru toate tipurile de țesături. Optimal Temp reprezintă o combinație optimă dintre abur și temperatură.

Prețul fierului de călcat este minim, beneficiind de o reducere substanțială.

 Review Philips PerfectCare Viva GC7015/20

Stația de călcat PerfectCare Viva GC7015/20 a fost testată de experți independenți în țesături, având rezultate excelente. PerfectCare Viva GC7015/20 cu generatorul său de abur, accelerează și simplifică procesul de călcat, iar cu tehnologia Optimal Care nu mai este necesar să reglezi temperatura.

Talpa

Noua talpă de călcat de la Philips este de tip Steam Glide, iar acest lucru înseamnă că alunecă ușor pe orice suprafață și este rezistentă la zgârieturi.

Jetul de aburi

PerfectCare Viva GC7015/20 oferă un debit de abur destul de puternic, de 110 g/min, cu un jet de abur de 170 g/min, având o presiune puternică și rapidă de 4,5 bari. Tehnologia Optimal Temp permite setarea temperaturii optime pentru toate tipurile de țesături deoarece, deține o cameră ciclonică și un procesor de comandă special, inteligent.

Puterea

Puterea stației de călcat PerfectCare Viva GC7015/20 este de 2400 de wați și poate călca perfect orice tip de țesătură și orice articol vestimentar.

Funcții și caracteristici speciale

PerfectCare Viva GC7015/20 este o stație de călcat elegantă și modernă. Carcasa este realizată din material plastic, în schema de culori albastru și alb. Dispozitivul este format din două module, rezervor de apă și elementul de încălzire, fiind interconectate prin două cabluri de alimentare. Ca și caracteristici și funcții, iată ce poate oferi PerfectCare Viva GC7015/20:

  • Calcare pe verticală
  • Anti-calcar
  • Cablu retractabil
  • Vârf cu aburi
  • Setare Eco

Părerea noastră despre produs

Designul ergonomic al fierului de călcat îl face mult mai confortabil, deoarece prezintă mai puțin stres pe încheietura mâinii. De asemeni, designul îl face avantajos pentru călcarea pe verticală și prezintă siguranță pe placa de bază. Greutatea sa mică, de doar 1 kg, asigură o călcare simplă și confortabilă.  Perfect Care are un rezervor de apă mare și unic, care permite un debit de abur pe toată perioada călcării, fără a fi nevoie de reîncărcare. Designul excelent este complet transparent, putând vedea nivelul apei pe toate laturile. Nimic nu poate fi mai plăcut, decât să vezi cămășile și lenjeria de pat călcate perfect, indiferent de structura țesăturii. Perfect Care a fost testat de către experții independenți și aceștia au asigurat că rezultatele sunt excelente.

Philips PerfectCare Viva GC7015/20

Talpa SteamGlide, 2400 W

  – Părerea clienților –

 Acum poți călca orice tip de țesătură, fie din denim, cașmir, poliester, lână sau mătase. Poți călca chiar cele mai delicate țesături cu cele mai bune rezultate. Este un model compact și este ușor de depozitat. Generatorul de abur este echipat cu o tehnologie revoluționară și anume un procesor inteligent, care reglează nivelul de temperatură în funcție de tipul materialului. Stația de călcat PerfectCare Viva GC7015/20 este excelentă.

Stația de călcat PerfectCare Viva GC7015/20 deține funcția Eco care reduce debitul de abur, economisind apa și energia electrică, însă cu rezultate excelente.  Generatorul de abur accelerează și simplifică procesul de călcat. Tehnologia revoluționară Optimal Temp reglează în mod automat nivelul de temperatură în funcție de ceea ce calci. Aburul puternic pătrunde adânc în țesătură, oferind cele mai bune rezultate la călcat. PerfectCare Viva GC7015/20 este ideal pentru orice familie. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT