Aparat de ras Philips RQ1260/21, acumulator, 2 accesorii, 3 capete, autocuratare, trimmer, argintiu/negru – performante uluitoare

Nu am fost niciodata adeptul aparatelor de ras electrice, insa trecand vremea si consultand mai multe persoane am ajuns la concluzia ca trebuie sa renunt la big-urile de la gillette, zis si facut pentru ca in urma cu cateva zile mi-am achizitionat noul Aparat de ras Philips RQ1260/21, un produs care m-a facut sa renunt pentru moment la varianta clasica de barbierit.

As putea spune in prima faza ca exista mai multe avantaje decat dezavantaje cu noul aparat de ras de la philips, daca barbieritul clasic in timp provoaca imbatranirea, afectand fata si facand-o mai sensibila, ei bine, cu aparatul de ras electric acestea nu mai sunt problemele principale. Una din problemele principale ale acestui aparat de ras o reprezinta pretul care as putea spune ca este inaccesibil multor persoane din Romania, insa pentru cei care tin la infatisarea lor vor da acesti bani fara nici un fel de problema.

   Vezi AICI preţul pentru Aparatul de ras Philips RQ1260/21   

Philips RQ1260/21 este un aparat de ras cu acumulator de inalta performanta, vine cu doua accesorii si trei capete, se evidentiaza in mare parte prin tehnologiile pe care le ofera, amintim aici de GyroFlex 3D, Skin Glide, Tehnologie de barbierit umed si uscat, toate acestea nu fac decat sa ne ofere un barbierit cat mai placut fara a ne afecta fata.

Aparat-de-ras-Philips-RQ1260-21
Design-ul este absolut minunat si pentru mine cu siguranta dintre toate aparatele de ras electrice arata cel mai bine, materialele sunt foarte bine finisate si ofera in plus un suport pentru incarcare. Descarcandu-se complet i-am facut o incarcare si a durat aproximativ 60 de minute, iar din specificatiile producatorului durata de viata este de o ora, practic pentru 10 minut incarcat putem sa-l folosim tot 10 minute.

Citește și:  5 beneficii ale geamurilor termopan

Materialul lamelor sunt construite dintr-un otel de o foarta buna calitate, astfel durata de viata fiind una mult mai mare fata de aparatele de ras clasice si ieftine.

Manerul aparatului de ras Philips RQ1260/21 este foarte usor de manevrat pentru ca are o suprafata de apucare ergonomica, facuta special sa nu alunece pentru a oferi utilizatorului o precizie excelenta.

Intodeauna m-am temut de aceste aparate pentru ca aveau un sistem foarte slab pentru tunderea pelciunilor, ei bine, cu modelul Philips RQ1260/21 problema s-a rezolvat pentru ca au adaugat un dispozitiv de tundere de precizie, special conceput pentru mustata si pelciuni.

Dupa o saptamana de utilizare pot spune ca sunt multumit de Aparatul de ras Philips RQ1260/21, neavand pentru moment nicio parere negativa despre acest produs.

Comentarii

Leave a reply

Review IT