Philips S5400/26 – aparat de ras AquaTouch pentru un barbierit umed/uscat!

Pentru un barbierit rapid, confortabil si foarte precis, fie umed sau uscat, aparatul de ras Philips S5400/26 de tip AquaTouch ar putea fi alegerea perfecta, datorita sistemului de lame MultiPrecision, capetelor flexibile in 5 directii, sistemului de curatare SmartClean si acumulatorului Li-Ion cu o autonomie de pana la 45 minute, dispunand totodata si de un aparat de tuns SmartClick pentru finisarea barbieritului.

Sistemul de lame MultiPrecision cu trei capete rotunde ofera o alunecare usoara si o protejare ridicata a pielei, pentru a va bucura de un barbierit revigorant si foarte precis, fara zgarieturi sau taieturi chiar si pe pielea mai delicata. Capetele rotunde si flexibile beneficieaza de o miscare in 5 directii diferite, pentru a se adapta rapid la orice forma a fetei, oferindu-va asadar un barbierit precis si foarte confortabil chiar si pe gat sau maxilar.

PROMOȚIE Aparat de ras Philips S5400/26 – verifică noul preț !!

Sistemul de actionare Super Lift & Cut asigura un barbierit foarte eficient si fin din orice punct de vedere, gratie lamelor duble ce ridica firele de par pentru o taiere precisa chiar sub nivelul pielii. Cu ajutorul etansarii AquaTec, puteti alege dintre un barbierit uscar si confortabil sau unul umed si racoritor, cu gel sau spuma. Afisajul LED ofera o utilizare usoara a aparatului de ras fara fir, datorita indicatorilor foarte intuitivi pentru baterie, blocare transport, curatere, incarcare, etc.Philips S5400 26

Aparatul de ras Philips S5400/26 integreaza o baterie puternica si eficienta cu ioni de litiu, care promite o autonomie mare de pana la 45 minute de utilizare, ceea ce inseamna aproximativ 15 barbieriri umede/uscate, pentru o incarcare de doar o ora. In plus, aparatul de ras fara fir beneficieaza si de o incarcare rapida de numai 5 minute, suficienta pentru un barbierit complet, fie umed sau uscat.

In ceea ce priveste accesoriile aparatului, acesta dispune de un sistem SmartClean pentru curatarea, lubrifiarea si incarcarea aparatului de ras, o husa de protectie, dar si un aparat de tuns foarte precis si delicat cu pielea pentru a aranjarea chiar si a celui mai mic detaliu al mustatii sau a perciunilor.

Comentarii

Leave a reply

Review IT