Philips S5520/45 – aparat de ras elegant cu lame MultiPrecision si actiune Super Lift&Cut!

Philips S5520/45 este un aparat de ras modern si performant din seria Shaver Series 5000 a companiei olandeze Philips, ideal pentru barbatii care isi doresc un barbierit rapid si foarte precis in orice moment, care vine cu un sistem de lame MultiPrecision, mod Turbo +, trei capete flexibile si complet lavabile, o actiune Super Lift&Cut, o baterie Li-Ion pentru un barbierit de durata si multe altele.

Sistemul inovator de lame MultiPrecision ridica si taie atat firele lungi, cat si pe cele scurte in doar cateva miscari, ceea ce va permite sa va bucurati de un barbierit rapid si foarte precis, eliminand in acelasi timp aspectul de nebarbierit. In plus, sistemul de lame precis mai include si un mod Turbo + pentru a beneficia de un barbierit mai rapid a partilor dense de par ale barbii cu pana la 20% mai multa putere prin activarea modului respectiv.

PROMOȚIE Aparat de ras Philips S5520/45, Lame Multiprecision – verifică preț

Cele  trei capete flexibile se pot rotii in cinci directii diferite cu cinci miscari independente, asigurand asadar un contact cat mai apropiat de pielea dumneavoastra pentru un barbierit rapid si foarte precis chiar si pe gat sau maxilar. Actiunea speciala Super Lift&Cut cu lame duble va ofera posibilitatea de a obtine un barbierit mult mai precis si confortabil, gratie celor lamelor duble ce ridica si taie firul de par sub nivelul pielii.Philips S5520 45

Pe langa toate acestea, aparatul de ras Philips S5520/45 mai vine cu un aparat de tundere de precizie SmartClick pentru finisarea delicata a aspectului final, fiind ideal pentru mentinerea mustatii sau aranjarea perciunilor. In timp ce, aparatul de tuns parul din nas SmartClick elimina parul nedorit din nas si urechi cu ajutorul unu tuns usor, confortabil si puternic, datorita tehnologiei ProtecTrim si a unghiului special de taiere.

Cu toate acestea, aparatul de ras modern de la Philips poate fi utilizat rapid si usoar atat prin conectarea cablului de alimentator, cat si prin intermediul bateriei Li-Ion incluse. Aceasta asigura fara niciun fel de problema o autonomie generoasa de lucru de pana la 50 de minute la un timp de incarcare de doar o ora, ceea ce inseamna ca va puteti de mai multe ori simplu si rapid cu doar o singura incarcare completa a bateriei Li-Ion.

Comentarii

Leave a reply

Review IT