Philips Saeco PicoBaristo HD8924/09 – espressor automat modern si de ultima generatie!

Disponibil de ceva timp pe piata din Romania, Philips Saeco PicoBaristo HD8924/09 este un espressor automat compact si foarte performant de la compania olandeza Philips, ideal pentru cei care vor sa savureze o cafea proaspat macinata si foarte aromata sau un espresso perfect si de foarte buna calitate, fiind disponibil pe eMAG.ro la un pret destul de bun in comparatie cu dotarilor sale de ultima generatie.

Designul modern si destul de compact al espressorului complet automat de ultima generatie se va potrivi mai mult ca sigur in orice colt sau spatiu mai mic de pe mobila dumneavoastra pentru bucatarie, indiferent ca locuiti la bloc sau casa. La exterior, acesta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare neagra si cea a inoxului, cu o parte frontala din otel inoxidabil, prelucrata cu cea mai mare atentie dupa un design italian, dar si de un filtru de apa AquaClean de la Saeco.

PROMOȚIE Philips Saeco PicoBaristo HD8924/09, 1850W, 15 bar, 1.8l – verifică preț

Espressorul automat de la Philips va ofera posibilitatea de a savura o cafea perfecta si foarte aromata, exact pe gustul dumneavoastra, gratie functiei de selectare a concentratiei dorite dintre cele nu mai putin de 5 valori disponibile, permitantu-va totodata sa selectati si temperatura cafelei preferate. In plus, acesta mai beneficieaza si de o functie speciala de memorare pentru a va putea salva conentratia dorita de preparare a cafelei preferate, de fiecare data.Philips Saeco PicoBaristo HD8924 09

Specificatiile sale generale includ o presiune puternica a pompei de pana la 15 bari, o rasnita robusta din ceramica, un sistem automat de spumare a laptelui, o functie speciala de cappuccino si un sistem de apa fierbinte pentru ceai, etc., suportand o alimentare cu cafea macinata sau boabe. Pe langa toate acestea, display-ul tactil de tip LCD ofera o interfata avansata si dispune de un numar de 12 butoate tactile, iluminate din fundal cu LED-uri, pentru o selectare rapida a bauturii preferate si o utilizare intuitiva.

Rasnita robusta este fabricata 100% din ceramica si asigura o macinare perfecta a oricarui tip de cafea boabe, mai exact aceasta vine mai multe setari ajustabile de granulare, si anume de la o granularitate extrem de fina si pana la una mai aspra. Cu toate acestea, espressorul automat Philips Saeco PicoBaristo HD8924/09 dispune de o capacitate generoasa de pana la 1,8 litri a rezervorului de apa si de 250 de grame a compartimentului de cafea, avand insa o capacitate de preparare de 2 cesti.

1 Comment
  1. Reply
    Tibi 13 septembrie 2016 at 19:05

    De cand Saeco a fost cumparat de Philips s-a terminat cu cafeaua adevarata . Marile corporatii distrug ce este mai bun intr-o firma specializata . In curand o sa vedem guma de mestecat Philips, farduri Philips si poate si mancare de caini aceeasi firma Nu ii fac publicitate, decat negativa. Am un expresor Saeco incanto vechi dar adevarat, cumparat second hand . Mai avea unele scapari de apa dar face o cafea foarte buna. Acum am zis sa intru si eu intr-o noua era si am cumparat un Espressor super-automat SAECO PicoBaristo HD8927/09. A fost teapa anului. am dat toti banii astia pe el , desi am mai citit recenzii proaste . |Totusi am zis ca este un Saeco si nu are cum sa ma dezamageasca. Philips a facut din afacerea asta o alta afacere. Nu mai are nici o legatura cu cafeaua adevarata. Acum Philips vinde filtre de apa pentru expresoare, la 5.000 de cafele trebuie schimbat. Saptamanal trebuie dezinfectat expresorul, trebuie sa cumperi pastile pentru curatat, apoi exista un gel de lubrefiere , nu stiu la ce este folosit, ( in cazul asta) .Un expresso la Incanto este o cafea adevarata pe cand un ristreto la Pico Barista este o spalatura de boabe de cafea. Asta dupa ce am reglat toate granulatia , cantitatea de apa, temperatura, cerinte minime pentru o cafea adevarata . Mentionez ca folosesc cafea boabe Lavazza, speciale de expresor, ca sa nu existe dubii. Si una dintre cele mai importante lipsuri este SPUMA DE LAPTE. Daca vrei sa faci un latte, nu ai cum. e imposibil . la PicoBarista. Face o spuma de lapte si atat. pe cand la Incanto poti sa iti faci spuma de lapte exact ca la un espresor profesional. Sa nu mai vorbim de tava incalzita pentru cestile de cafea, ce nu se vede la PicoBArista si cred ca la nici un expresor Philips, o alta cerinta obligatorie pentrun un expresso adevarat. CA SA CONCLUZIONEZ. DACA ESTI BAUTOR DE CAFEA , SI VREI SA BEI UN EXPRESSO ADEVATA ACASA LA TINE, UN LATTE ADEVARAT, NU CUMPARA NCIODATA UN EXPRESOR DE LA PHILIPS. Ma gandesc serios sa il vand sau sa il returnez si sa imi iau un telefon. Ma intorc la prima dragoste. MERITA. De fapt se vede cat de proaste sint dupa reducerile masive de pret care le fac la toate produsele lor. ACESTE IMPRESII LE SPUN DUPA PRIMA ZI DE FOLOSIRE. SI SINT NERVOS.

Leave a reply

Review IT